2777
2789
عنوان

کیا خادمن تو هیئت 👀

102 بازدید | 9 پست

سلاااام 

میگم چیکارا میکنین ؟ 

راستش منم خیلی دوست دارم تو محرم خادمی کنم ... میشه راهنماییم کنین ؟ 🥲

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

ببین مثلا چای میدن بگو منم میتونم کمک کنم خودشون یچیزی میدن دستت کم کم راه میوفتی 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مثلا چای میدن بگو منم میتونم کمک کنم خودشون یچیزی میدن دستت کم کم راه میوفتی

عزیزم راستش این مصلی که من میگم ، قبل محرم داره خادم میگیره ... و خب باید الان بهشون بگم تا شبای محرم بتونم خادمی کنم

خیلی خیلی دلم میخواد کاش قبول کنن

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

شما میتونی ظرف خرما شربت چایی یا اسفند رو داخل هیئت کمک بدی

اگه فردا برم بهشون بگم قبولم میکنن ؟ دیر نیست ؟ 🥲🥲

عزیزم راستش این مصلی که من میگم ، قبل محرم داره خادم میگیره ... و خب باید الان بهشون بگم تا شبای محر ...

آهان خب پس بگو خوبه حس خوبی داره 

من یمدت تو خونه همسایه مون هیئت بود میرفتم چای و خرما شیرینی و شکلات و...

اان دیگه وقت نمیکنم

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
آهان خب پس بگو خوبه حس خوبی داره من یمدت تو خونه همسایه مون هیئت بود میرفتم چای و خرما شیرینی و شکلا ...

میترسم دیر شده باشه و قبولم نکنن 🥲💔

میترسم دیر شده باشه و قبولم نکنن 🥲💔

انشالله که قبولت میکنن