ویلوبی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 5639 عنوان کیا خادمن تو هیئت 👀 102 بازدید | 9 پست سلاااام میگم چیکارا میکنین ؟ راستش منم خیلی دوست دارم تو محرم خادمی کنم ... میشه راهنماییم کنین ؟ 🥲 🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»- صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 1403/04/12 | 22:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandmak عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7016 ببین مثلا چای میدن بگو منم میتونم کمک کنم خودشون یچیزی میدن دستت کم کم راه میوفتی هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
خانومممد عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 6367 پدرهمسره من ایام محرم هیئت دارن و دم اربعین هم عراق موکب دارن انشاالله اجرشون با خدا و آقا امام حسین با جون و دل کار میکنن
خانومممد عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 6367 شما میتونی ظرف خرما شربت چایی یا اسفند رو داخل هیئت کمک بدی
ویلوبی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 5639 ببین مثلا چای میدن بگو منم میتونم کمک کنم خودشون یچیزی میدن دستت کم کم راه میوفتی عزیزم راستش این مصلی که من میگم ، قبل محرم داره خادم میگیره ... و خب باید الان بهشون بگم تا شبای محرم بتونم خادمی کنمخیلی خیلی دلم میخواد کاش قبول کنن 🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»- صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧
ویلوبی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 5639 شما میتونی ظرف خرما شربت چایی یا اسفند رو داخل هیئت کمک بدی اگه فردا برم بهشون بگم قبولم میکنن ؟ دیر نیست ؟ 🥲🥲 🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»- صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧
gandmak عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7016 عزیزم راستش این مصلی که من میگم ، قبل محرم داره خادم میگیره ... و خب باید الان بهشون بگم تا شبای محر ... آهان خب پس بگو خوبه حس خوبی داره من یمدت تو خونه همسایه مون هیئت بود میرفتم چای و خرما شیرینی و شکلات و...اان دیگه وقت نمیکنم هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
خانومممد عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 6367 اگه فردا برم بهشون بگم قبولم میکنن ؟ دیر نیست ؟ 🥲🥲 با خادمای اونجا یا صاحب هیئت صحبت کن اگه امکانش هست قسمت زنونه کمک بدی
ویلوبی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 5639 آهان خب پس بگو خوبه حس خوبی داره من یمدت تو خونه همسایه مون هیئت بود میرفتم چای و خرما شیرینی و شکلا ... میترسم دیر شده باشه و قبولم نکنن 🥲💔 🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»- صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧
gandmak عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7016 میترسم دیر شده باشه و قبولم نکنن 🥲💔 انشالله که قبولت میکنن هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎