2777
2789
عنوان

گواهی بکارت برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 4087 بازدید | 77 پست
پسرا با ده نفر میخابن موقع ازدواج دنبال گواهی بکارت دخترن. شما دختراهم ک پز میدین من گواهی بکارت گرف ...

وای بخدا من دلم میخاد بمیرم ولی نرم

اما چ میشه کرد این واقعا خیلی بده اگه یکی بیاد تو ابروم میره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشبحالتونمن واقعا خیلی استرس دارم این تموم شه ی نفس راحت بکشم

حق داری بخدا استرس داشته باشی ولی نترس منم براعقدم ک طلاق خاستم بگیرم رفتم گوهی بکارت بگیرم اصن ترس نداشت راحت بودیکم خجالت کشیدم فقط 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

عزیزم بیان هم نمیبینن که میری پشت پرده ای که هست توی مطب دکتر عکس نمیدونم میزنن یانه اگه بزنن احتمال ...

هر کی اسم عکس آورده باهات دشمنی داشته یا خیلی احمق بوده اصلا همچین چیزی نیست، عکس اونجا رو که نمیزنن راه بیفتن برن بیرون 

من اواین باره اسم شاهد رو می بینم ، مهر دکتر نیازی به شاهد نداره

همون مهر دکتر مدرک قطعی هس و نیازی ب شاهد نیس.اما بعضی دکتر ها اگ کسی باشه ک اون همراه ها تمایل داشته باشن امضا میکنن

من یک بار رفتم .چون کسی همرام بود امضا کردن

نباشه اصلا اسم شاهد نمیاره، از بی اعتمادی به همراه اینکارو کرده شاید یه حرفی زدن که ازشون امضا گرفکم وگرنه مهر دکتر معتبره 

نباشه اصلا اسم شاهد نمیاره، از بی اعتمادی به همراه اینکارو کرده شاید یه حرفی زدن که ازشون امضا گرفکم ...

اره میدونم .من دوبار رفتم معاینه دفعه اول همراه داشتم امضا کرد .تو ازدواج دومم همراه نداشتم فقط همون مهر دکتر بود

وای بخدا من دلم میخاد بمیرم ولی نرماما چ میشه کرد این واقعا خیلی بده اگه یکی بیاد تو ابروم میره

اگرم بیاد داخل تخت معاینه پرده دارع غیراز دکتر کسی حق ندارع بیاد ببینه . 

.ولی جای شمابودم ب بی ابرویی و دعوا راضی بودم ولی شرافت خودمو با یه کاغذ نشون نمیدادم 

اوج غم زنان اونجا مشخص شد که تو فیلم :مجرم عاشق:تانیا قبل خودکشی ظرفارو شسته بود:)
در ضمن اگر کسی بیاد دکتر ازش اون همراه ها میخواد گ زیر برگه رو امضا کنه به عنوان شاهد و بعد روی برگه ...

کسی میتونه بیاد تو؟

اونجایی ک دکتر معاینه میکنه باشه؟

نگران نباش 

عکس سه در چهار خودت رو میزنن 

معاینه هم سر جمع ۵ دیقه طول نمی کشه 

اگه همراهم ببری پشت پرده فقط خودت و دکتر میرید نه کسی

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...