2777
2789
عنوان

نی نی یار عزیز

80 بازدید | 8 پست

سلام نی نی یار جان 

وقتتون بخیر

دوستم @بیداررری  دستش خورده از نی نی سایت خارج شده .

الان رمز عبور یادش نمیاد ولی دوباره کد فرستادن گرفته ولی هر چی رمز جدید رو میزنه نمیتونه وارد شه

و مینویسه تعلیق شدین

میشه لطفا رسیدگی کنید ممنون 

@niniyar_5  

@niniyar_1  

@niniyar_3  

@niniyar_2  

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

@niniyar_5 عزیزم سلام میشه لطفا کمک کنید 

دوستم همچنان نمیتونه وارد سایت بشه

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

@niniyar_5 عزیزم سلام میشه لطفا کمک کنید دوستم همچنان نمیتونه وارد سایت بشه

سلام رفیق خوش قلب 

ان شاءالله ک حالتون عالی باشه

بالاخره موفق شدم😍

ممنونم از پیگیریت  مهربون

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام رفیق خوش قلب ان شاءالله ک حالتون عالی باشهبالاخره موفق شدم😍ممنونم از پیگیریت مهربون

امروز به دلایلی خونه موندم 

گفتم یه سر بزنم نینیسایت 

اولین تاپیک ک دیدم دلنوشته یه دختر چادری بود 

خوندم پستشو از شهدا گفته بود لذت بردم 

بعد آه کشیدم گفتم کاش میشد لایکت میکردم 

انگار هزار نفر بهم گفتن یبار دیگ امتحان کن به نیت شهدا 

شاید باورت نشه با اولین امتحان درست شد😭

همونجا چشام پر اشک شد ن بخاطر سایت 

بخاطر اینکه چه زود شهدا صدای آدمو میشنون ولی متاسفانه ما کم بیادشونیم و کم الگو قرارشون میدیم 😔

سلام رفیق خوش قلب ان شاءالله ک حالتون عالی باشهبالاخره موفق شدم😍ممنونم از پیگیریت مهربون

سلام عزیزدلم خیلی خوشحالم که برگشتی 🫂😍😍دلم تنگت بود

کوچولوت خوبه؟ ببوسش از طرف من😚

سلام عزیزدلم خیلی خوشحالم که برگشتی 🫂😍😍دلم تنگت بودکوچولوت خوبه؟ ببوسش از طرف من😚

السلام علیک یا ابا صالح المهدی ادرکنی 

سلام عزیزم مرسی قشنگم 

منم خیلی دلتنگ بودم

الاهی صد هزاران مرتبه شکر سرباز امام زمانمون حالش عالیه ماشالله 😍

السلام علیک یا ابا صالح المهدی ادرکنی سلام عزیزم مرسی قشنگم منم خیلی دلتنگ بودمالاهی صد هزاران مرتبه ...

💚

خداروشکر عزیزم 

آقاجانمون صاحب الزمان عج الله نگهدارش باشه❤️😘🤲🏻

مرسی عزیزم همچنینان شاءالله صاحب‌الزمان عج الله قلب کل جهان رو با اومدنش شاد کنه

الهی آمین به حق این وقت عزیز🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها