2821
2789
عنوان

مهاجرت

761 بازدید | 42 پست

سلام می‌خوام دخترم رو بفرستم خودش تنها چند سالی خارج درس بخونه (دوبی) ...بعد ۱۷ سالشه رشت تجربیه می‌خوام بفرستمش مدرسه شبانه روزی ایرانی ها ...بعد  تقریبا یک سال زندگی براش چقدر در میاد ؟؟؟  بیشتر از ۵۰۰ میلیون میشه؟

آریو کیدینگ می ؟؟؟

میخوای بفرستیش دوبی بازم بره مدرسه ایرونی ؟؟😭😂

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آریو کیدینگ می ؟؟؟میخوای بفرستیش دوبی بازم بره مدرسه ایرونی ؟؟😭😂

خوب زبون بلد نیست یک سال توی محیط باشه اینگیلیسی یاد بگیره کامل بعد سال ۱۲, ام بره مدرسه. حالا هر مدرسه ای خواست :/ امسال می‌ره ۱۱ ام

خوب زبون بلد نیست یک سال توی محیط باشه اینگیلیسی یاد بگیره کامل بعد سال ۱۲, ام بره مدرسه. حالا هر مد ...

انگلیسی اولا 

دوما بچه وقتی زبان اش خوب نیست افسرده میشه خرید و هیچ فعالیتی نمیتونه بکنه

دوبی هم زبان رسمی اش عربیه پس انگلیسی اش خوب نمیشه !

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
مثلا یکسال تحصیل چقدر در میاد؟

این کارو نکن....سنش خیلی کمه اسیب میبینه.....اونجا تنها بمونه معلوم نیس چیا به سرش میاد....مهاجرت روان اهنین میخواد که قطعا ۱۷ ساله نداره‌....مهاجرت این سن فقط با درصورت همراه شدن والدین خوبه

به امید روز های بهتر ادامه میدم....
این کارو نکن....سنش خیلی کمه اسیب میبینه.....اونجا تنها بمونه معلوم نیس چیا به سرش میاد....مهاجرت رو ...

😐😐

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
این کارو نکن....سنش خیلی کمه اسیب میبینه.....اونجا تنها بمونه معلوم نیس چیا به سرش میاد....مهاجرت رو ...

نه منم برای تحصیل رفتم نه افسرده شدم نه ناراحت شدم البته خانواده باید بتونه حمایت مالی قوی ای داشته باشه وگرنه مهاجرت بدرد نمیخوره