2777
2789
عنوان

خانم ها لطفا بیاید

49 بازدید | 14 پست

سلام من حدودا ۲ ساله ازدواج کردم و ۲۱ سالمه عروس خانواده لرها شدم، و مدام بهم میگن بچه بیار و مدام  فامیل های شوهرم میگن ایشالا بچت پسر بشه ایشالا ی پسر بیاری مدام این حرفو میزنن🤦 بخدا استرس گرفتم اگه دختر شد چیکار کنم ( فعلا قصد بارداری ندارم)

چیکار کنم بچم پسر بشه🤦

بچت پسر بشه چیه😑بگو ان شاالله تنش سالم باشه.هر چی خدا داد برکته

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم لر هستیم ولی اصلا اینطوری نیستیم چرا اینطور میکنن 😑

اخه من مادرشوهرمم ۳ تا پسر داره، بیشتر بچهاشون پسرن، و ب ندرت دختر دارن،، بخدا انقد استرس دارم ، اصلا میترسم بچه دار بشم 

بچت پسر بشه چیه😑بگو ان شاالله تنش سالم باشه.هر چی خدا داد برکته

من اصلا برام فرقی نداره جنسیت بچه انشاالله که سالم باشه،،، ولی بلخره این حرفا هم تاثیر خودشا میزاره رو ادم🥺

اخه من مادرشوهرمم ۳ تا پسر داره، بیشتر بچهاشون پسرن، و ب ندرت دختر دارن،، بخدا انقد استرس دارم ، اصل ...

چه بد که دختر کم دارن، معمولن اونایی که بچه دختر کم دارن دختر دوست دارن و بر عکس

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

اخه من مادرشوهرمم ۳ تا پسر داره، بیشتر بچهاشون پسرن، و ب ندرت دختر دارن،، بخدا انقد استرس دارم ، اصل ...

آها 

حالا چرا استرس داری عزیزم اصلا بچه دختر هم بشه میخوان چیکار کنن مگه ؟ 

دختر قند و عسله 😅😍

شانس ما برعکسه🤦

شما بگو اولن برا من جنسیت فرقی نداره

بعدم اتفاقن دختر بشه بهتره دختر کم دارید شما

چخبره میخواین با پسراتون ارتش بسازید مگه

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

آها حالا چرا استرس داری عزیزم اصلا بچه دختر هم بشه میخوان چیکار کنن مگه ؟ دختر قند و عسله 😅😍

من عاشق دخترم خودم😁 ولی خب  دیدم ب چشم خودم ک‌اصلا دختر بچه هارا دوست ندارن🤦

من عاشق دخترم خودم😁 ولی خب دیدم ب چشم خودم ک‌اصلا دختر بچه هارا دوست ندارن🤦

دختر ها محبت دارن انقدر خودشون رو شیرین میکنن تو دل همه جا باز میکنن 

مهم نیست ، مهم اینه که تو پدرش دوسش داشته باشید و بهش محبت کنید ❤️

من اصلا برام فرقی نداره جنسیت بچه انشاالله که سالم باشه،،، ولی بلخره این حرفا هم تاثیر خودشا میزاره ...

خواهرم ۱۸ سالگی عروس شد خانوادش لر بودن همه جا خوب و بد داره ولی اینا خوب نبودن اصرار که بچه بیار پسر همسرم خیلی بهش گفت پسر بیار اونم زود قشنگ یه بفرما تقدیمت کنن با تیپا بزنن بیرونت کنن

اینقدر مخشو شستن که فاصلت با بچت کم میشه و همه میگن چه خوب موندیو مامان کوچولو میشیو...۱۹ سالگی بچشو دنیا اورد قشنگ پرتش کردن بیرون  و طلاق یعنی فقط نوه پسرشونو میخواستن.مهم خودتی که هروقت اماده بودی و هدیه ای که هر چی باشه از طرف خدا

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
دختر ها محبت دارن انقدر خودشون رو شیرین میکنن تو دل همه جا باز میکنن مهم نیست ، مهم اینه که تو پدرش ...

بله خودم خواهر زاده دارم و عاشقشم اما اینت ذوق ادما کور میکنن