2777
2789
عنوان

همه میگن خوشگلی باوجود حجاب استایلم اعتماد به نفسم صفره

| مشاهده متن کامل بحث + 4078 بازدید | 148 پست
خدا شاهده نیستم دوس دارم نگن خوشگلم

خب چیشده پس عزیزم چرا اینجور میکنی خب خوشگلی دیگه 

عکس بزار زود پاک کن یا میخوای رو یکذره خط خطی کن اگر خواستی😁

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه عالمو آدم دارن بت میگن خوشگل ............من یه نفرم بم بگه کلی اعتماد بنفسم میره بالا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها این دختره چقدر قشنگه👈👉👆🖕👇☝️

🤣🤣🤣🤣

آسی اگه پر بازدید شدی نفری یه دست رو سرما بکش

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
تاپیکاش خداست البته خدا بهش بیشتر بده ولی موضوع تاپیکش:همه میگن زیبای افسانه ایم بدترین اتفاق ممکن و ...

قیافش چطور بود؟

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
استارتر مرده

ن ملت جلوشو گرفتن دارن با دست به همدیگه نشونش میدن ☝️🤣

ببخشید عزیزم❤️

فک کنم نیروی خوشگلی اسی از ت گوشیت به سیب زمینی ها برخورد کرد 😂

بچه ها واقعا تعجب میکنم من فقط گفتم اعتماد به نفس ندارم نخواستم اصلا کسی بگه خوشگله تازه خجالت هم می کشم مثلا همین دیشب جلو کلی خانم بلند این حرفا رو زد خاتمه بهم کاش نگفته بود بعدا شما ها میگم دوس داری ازت تعریف کنن 

فک کنم آخه خیلی خوشگل و ترد سرخ شدن🤣

یه تاپیک جدا پیرو تاپیک اسی بزن بنظرم😂