2777
2789

سلام دوستان عزیزم اولین بار هست عضو میشم اینجا و قبلا فقط می‌خوندم و اطلاعات کسب میکردم و تحقیق میکردم بیشتر از نظریات بقیه مخصوص برا ژل باسن ک خیلی برام مهم بود کسی زده باشه و بیاد بگ ک متاسفانه زیاد ندیدم هر چی گشتم فقط ی مورد دیدم ک اصفهان زده بود اگ اشتباه نکنم ک خلاصه دل زدم ب دریا و منم بالاخره ب آرزو چندین سالم رسیدم خداروشکر مشکلی برام پیش نیومد و باسنم پر شد هر کس سوالی حرفی داشت در خدمتم من تجربه مو در اختیار بزارم.

ژل باسن با تزریق چربی فرق داره درسته ؟ یا یکین

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باسنم کوچیک بود رفتم باشگاه دوسال فشرده تمرین کردم مکمل حتی خوردم پروتیین و کراتین ک حجم بگیره بزرگ شه.ولی اون چیزی ک میخاستم نشد حجم گرفت ولی ن اون چیزی ک دلم میخواست .گودی بغل پا هم داشتم ک مطمن بودم پر نمیشه با باشگاه و رژیم 

من 3بار زدم تو یکماه.از بس شوق ذوقشو داشتم.بار اول خیلی میترسیدم با استرس رفتم زدم ولی ترسم ک ریخت کرمشو گرفتم هی ب طمع بهتر شدنش دوبار دیگ هم زدم.این ماهم یبار دیگ میخام بزنم 

ژل با چربی فرق می‌کنه.چربی باید میرفتم اتاق عمل و ساکشن میکرد.بعدشم من چربی اون قدر زیاد نداشتم ک بخاد بکشه منم زایمان کردم و کیس ساکشن نبودم باید ابدومینوپلاستی میکردم حتمن ک شوهرم اجازه نمیده .تنها کاری ک بی خطر و بدون ریسک بود فقط ژل ک کردم

ژل با چربی فرق می‌کنه.چربی باید میرفتم اتاق عمل و ساکشن میکرد.بعدشم من چربی اون قدر زیاد نداشتم ک بخ ...

سلام عزیزم هزینه ش چقدر شده؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
ژل با چربی فرق می‌کنه.چربی باید میرفتم اتاق عمل و ساکشن میکرد.بعدشم من چربی اون قدر زیاد نداشتم ک بخ ...

هزیزم ممنون میشم راهنماییم کنی

تزریق چربی بهتر هست یا ژل؟

بار اول دومی ک انجام دادی جذب شد؟ 

چندوقته انجام دادی؟

چقد میمونه؟

کجا انجام دادی و چقدر هزینت شد؟

بس كن ايرانى
هزیزم ممنون میشم راهنماییم کنیتزریق چربی بهتر هست یا ژل؟بار اول دومی ک انجام دادی جذب شد؟ چندوقته ان ...

ژل بنظر من کم خطر تر سفت تر ماندگاری بهتر و در کل بهتر .چربی باید بری اتاق عمل و ساکشن و ابدو و خطر آمبولی و نکروز ای چیزا داشت ک من نمیتونسم شوهرم اجازه نمی‌داد.

هزیزم ممنون میشم راهنماییم کنیتزریق چربی بهتر هست یا ژل؟بار اول دومی ک انجام دادی جذب شد؟ چندوقته ان ...

ن اصلا جذب نشد خیلی خیلی کم اصلا ژل بدن مثل صورت نیست جذبش خیلی پایینه اگ مثل صورت بود ک هیچ بدرد نمی‌خورد.جذبش خیلی کمه و حجم خود ژل بدنی ک میزنی هم بالاست مثل صورت نیست ک نیم یا یک سی سی باشه

من از برج یک انجام دادم تا همین یکماه پیش.ماندگاریش بالاست شاید من یکی دوسال دیگ باز اگ دلم خاس هنوز بزرگتر شه باسنم یکی دیگ بزنم