سلام دوستان عزیزم اولین بار هست عضو میشم اینجا و قبلا فقط میخوندم و اطلاعات کسب میکردم و تحقیق میکردم بیشتر از نظریات بقیه مخصوص برا ژل باسن ک خیلی برام مهم بود کسی زده باشه و بیاد بگ ک متاسفانه زیاد ندیدم هر چی گشتم فقط ی مورد دیدم ک اصفهان زده بود اگ اشتباه نکنم ک خلاصه دل زدم ب دریا و منم بالاخره ب آرزو چندین سالم رسیدم خداروشکر مشکلی برام پیش نیومد و باسنم پر شد هر کس سوالی حرفی داشت در خدمتم من تجربه مو در اختیار بزارم.
امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که میخوان برسن🫶🏻🦋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باسنم کوچیک بود رفتم باشگاه دوسال فشرده تمرین کردم مکمل حتی خوردم پروتیین و کراتین ک حجم بگیره بزرگ شه.ولی اون چیزی ک میخاستم نشد حجم گرفت ولی ن اون چیزی ک دلم میخواست .گودی بغل پا هم داشتم ک مطمن بودم پر نمیشه با باشگاه و رژیم
ژل با چربی فرق میکنه.چربی باید میرفتم اتاق عمل و ساکشن میکرد.بعدشم من چربی اون قدر زیاد نداشتم ک بخاد بکشه منم زایمان کردم و کیس ساکشن نبودم باید ابدومینوپلاستی میکردم حتمن ک شوهرم اجازه نمیده .تنها کاری ک بی خطر و بدون ریسک بود فقط ژل ک کردم
هزیزم ممنون میشم راهنماییم کنیتزریق چربی بهتر هست یا ژل؟بار اول دومی ک انجام دادی جذب شد؟ چندوقته ان ...
ژل بنظر من کم خطر تر سفت تر ماندگاری بهتر و در کل بهتر .چربی باید بری اتاق عمل و ساکشن و ابدو و خطر آمبولی و نکروز ای چیزا داشت ک من نمیتونسم شوهرم اجازه نمیداد.
هزیزم ممنون میشم راهنماییم کنیتزریق چربی بهتر هست یا ژل؟بار اول دومی ک انجام دادی جذب شد؟ چندوقته ان ...
ن اصلا جذب نشد خیلی خیلی کم اصلا ژل بدن مثل صورت نیست جذبش خیلی پایینه اگ مثل صورت بود ک هیچ بدرد نمیخورد.جذبش خیلی کمه و حجم خود ژل بدنی ک میزنی هم بالاست مثل صورت نیست ک نیم یا یک سی سی باشه