2777
2789
عنوان

چیزایی که تو سایت اخیرا زیاد میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 42 پست
منم دقیقا بحثم همینه من میگم اقا سگای ولگرد باید ی مرکزی داشته باشن از کنار مردم برن ولی استارتر تاپ ...

من فوبیای سگ دارم از هیچ حیونی نمیترسم فقط از سگ ولگرد بدون صاحب وقتی میبینم دست و پام شل میشه ضعف میکنم چون وقتی بچه بودم سگ بهم حمله کرده خوب تکلیف آدمایی مثل من چیه آیا درسته این سگ ها همینجوری ول باشن کافیه یکیشون بیاد سمتم من بدون شک حمله عصبی چیزی بهم دست میده

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فوبیای سگ دارم از هیچ حیونی نمیترسم فقط از سگ ولگرد بدون صاحب وقتی میبینم دست و پام شل میشه ضعف م ...

منم دقیقا همینو میگم.این سگا باعث شدن نوجوونا از باشگاه و کلاس و اموزشگاه بیافتن از ترس سگای بی صاحب

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

منم دقیقا همینو میگم.این سگا باعث شدن نوجوونا از باشگاه و کلاس و اموزشگاه بیافتن از ترس سگای بی صاحب

یه سری دانشگاه میرفتم ۷ صبح توی خیابون یه سگ ولگرد اومدم سمتم در یه خونه باز بود خودمو انداختم تو درو بستم حالت بی حالی و غش بهم دست داد صابخونه گوشیمو گرفت زنگ زد خانوادم اومدن

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

یه سری دانشگاه میرفتم ۷ صبح توی خیابون یه سگ ولگرد اومدم سمتم در یه خونه باز بود خودمو انداختم تو در ...

😂😂یاخدا باز دم صابخونه هه گرم بود ازت س استفاده ای چیزی نکرده

منم دقیقا بحثم همینه من میگم اقا سگای ولگرد باید ی مرکزی داشته باشن از کنار مردم برن ولی استارتر تاپ ...

بله  اما خب چه میگفته بشه چه نشه میتونن متوجه پریود شدن ادم بشن واصلا نیازی به گفتن نیست 

اگر از بلندای آسمان بترسی ، نمی‌توانی مالک ماه شوی

سلامی عرض بکنم به جمع حیوان دوستا شهر ما سگ زیاد شد به حدی که تو کوچه نمیشد رفت با تفنگ یسریاشونو زدن اگه کسی بخواد حمایت کنه ازشون اونم با تفنگ میزنیم باتشکر خدانگهدار🙏🏻

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
سلامی عرض بکنم به جمع حیوان دوستا شهر ما سگ زیاد شد به حدی که تو کوچه نمیشد رفت با تفنگ یسریاشونو زد ...

ن اینکار هم قطعا درست نیست باید ی فکر استسی تر و درست تر بکنن.‌‌.‌

ن اینکار هم قطعا درست نیست باید ی فکر استسی تر و درست تر بکنن.‌‌.‌

نمیشه چند وقت پیش یه بچه رو گاز گرفت بچه از ترس مرد وقتی چاره نیست مجبورن میزنن جمعیتشون کنترل بشه 

نمیشه چند وقت پیش یه بچه رو گاز گرفت بچه از ترس مرد وقتی چاره نیست مجبورن میزنن جمعیتشون کنترل بشه

واقعا مملکتمون صاحب نداره ک بخاطر ی حیوان ی انسان بیچاره میمیره

واقعا مملکتمون صاحب نداره ک بخاطر ی حیوان ی انسان بیچاره میمیره

خب ربطی به مملکت نداره اینا کم کم زیاد میشن مردمم نمیکشن چون اعتقاد دارن خونش گردنشون میگیره منم این اعتقاد دارم خب زیاد بشن میزننشون بعد کمتر میشن 

خب ربطی به مملکت نداره اینا کم کم زیاد میشن مردمم نمیکشن چون اعتقاد دارن خونش گردنشون میگیره منم این ...

چرا مرکز نگهداری از حیوانات نمیزنن؟