سلامُ درود
چیزایی که اخیرا توی سایت زیاد میبینم چندتا مسئله هست که باعث شده ملت تمام فکر و ذکرشون روی اون جزئیات باشه و به کلیات توجه چندانی نداشته باشند.
مثلا یکیش درباره ی حمایت از حیواناته
خانمان عزیزی ک حامی حیوانات هستید!!!!
ماهم حمایت از حیوانات رو دوست داریم و عاشقانه خواستار بقای طبیعت و محیط زیستیم
خواهشی ک از برخی بانوان سایت دارم اینه ک این حیوان دوستیتون به زندگیا آسیب نزنه تاپیکی ک امروز خیلیا درش بودن میگفت ک بچه هاتون نرن پیش سگها ولی حاضر نبود که اون سگها رو به ی مرکز مطمئن بسپارند تا از محیط زندگی بشر دور بشه چرا که جای سگ ولگرد پیش انسان نیست
دلیلمم اصلا غیرمنطقی نیست معمولا این سگها ولگردن و وحشی و هار
و گاها به کودکان و نوجوانان و حتی گاهی به بزرکسالان حمله میکنه و نتیجش اینه ک ی نوجوان ۱۵و ۱۶ ساله حاضر نیست حتی باشگاه بره از ترس این سگها
دومیش درباره ی پریود خواهرای عزیزمه توی سایت
پریود ی امر طبیعی بدنه مثل همه ی کارایی ک میکنیم در طول روز
عذر میخوام انقد صریح حرف میزنم
پریود.مدفوع.ادرار.بادمعده.همه و همه ی اینها ی امر طبیعی بدن هستن و اصلا چیزی نیست ک بر اثر بی حیایی و نمیدونم کار بد بر سر خانوم بیاد
و پریود شدن اصلا خجالت نداره
ولی بخدا باور کنید اصلا کار درست نیست ک هرکیو دیدین بگید من پریودم
گاها دیدم توی سایت مثلا همکار آقاتون گفتین ک پریودید؟
یا به برادرتون گفتید پریودم چ ری اکشنی داشت؟
یا پدرتون وقتی میرید دستشویی براتون نوار میاره؟
من دوباره تاکید میکنم پریود ی مسئله طبیعی بدنه ولی چرا شما مدفوع میکنید نمیرید پیش همکار اقا دوست برادر و حتی مادرتون بگید من الان دستشویی بودمم ولی اونا میفهمن
پریود هم دقیقا مثال همینه ممکنه از رفتارتون تو دوران پی ام اس و گاهی از رنگتون حتی متوجه پریودتون بشن ولی لازم نیست ک رابراه بگید من پریودم هرکیو دیدین و منتظر ری اکشن باشید و هنگامی ک میگیم خب چرا میکی شاکی باشید ک یچیز عاددیه
اتفاقا چون خیلی عادیه نباید جار بزنی مثلا همه ی کارای رندوم
بعدیش دیدگاه بعضی خودهرای عزیزم تو نی نی سایته ک زیاد دیدم
پسر و دختر هردو جنس خدا هستند و هیچ کدوم ب اون یکی برتری و افت نداره ک بگیم پسر خوبه یا بد
برای ادامه ی زندگی هم پسر نیازه هم دختر.
دیدم کسی میاد میگه ک اقا من دلم میخواد پسر داشته باشم دوتا دختر دارم دلم میخواد سومیش پسر باشه
اولا ک جنس دست خداس و ما فقط میتونیم از خدا بخوایم
ولی وقتی یکی همچین تاپیکی میزنه کاربرا میان میگن الان کور میشی و فلان و حیف بچه ک خدا بتو میده و فلان
در صورتی ک تو تاپیک بغلی یکی میگه اقا من دوتا دختر دارم دلم میخواد سومی هم دختر باشه همون کاربرایی ک تاپیک قبل کشت و کشتار میدادن میان میگن افرین به به و چه چه اقا چرا اینطورید چرا ب پسردارا حس بد تلقین میکنید یا یکی همینه ک بگه پسرمو دوست دارم میخورنش
خلاصه من ادمی نیستم بخوام نصیحتتون کنم و خودهرکوچیکه همتون بخدا عاشق همتونم
ولی ولی جامعه ی اینده ب دست ماس نزاریم این دیدگاه ها باعث نابودی ایندمون باشه