2777
2789

سلامُ درود

چیزایی که اخیرا توی سایت زیاد میبینم چندتا مسئله هست که باعث شده ملت تمام فکر و ذکرشون روی اون جزئیات باشه و به کلیات توجه چندانی نداشته باشند.

مثلا یکیش درباره ی حمایت از حیواناته 

خانمان عزیزی ک حامی حیوانات هستید!!!!

ماهم حمایت از حیوانات رو دوست داریم و عاشقانه خواستار بقای طبیعت و محیط زیستیم 

خواهشی ک از برخی بانوان سایت دارم اینه ک این حیوان دوستیتون به زندگیا آسیب نزنه تاپیکی ک امروز خیلیا درش بودن میگفت ک بچه هاتون نرن پیش سگها ولی حاضر نبود که اون سگها رو به ی مرکز مطمئن بسپارند تا از محیط زندگی بشر دور بشه چرا که جای سگ ولگرد پیش انسان نیست

دلیلمم اصلا غیرمنطقی نیست معمولا این سگها ولگردن و وحشی و هار 

و گاها به کودکان و نوجوانان و حتی گاهی به بزرکسالان حمله میکنه و نتیجش اینه ک ی نوجوان ۱۵و ۱۶ ساله حاضر نیست حتی باشگاه بره از ترس این سگها

دومیش درباره ی پریود خواهرای عزیزمه توی سایت

پریود ی امر طبیعی بدنه مثل همه ی کارایی ک میکنیم در طول روز 

عذر میخوام انقد صریح حرف میزنم 

پریود.مدفوع.ادرار.بادمعده.همه و همه ی اینها ی امر طبیعی بدن هستن و اصلا چیزی نیست ک بر اثر بی حیایی و نمیدونم کار بد بر سر خانوم بیاد

و پریود شدن اصلا خجالت نداره

ولی بخدا باور کنید اصلا کار درست نیست ک هرکیو دیدین بگید من پریودم

گاها دیدم توی سایت مثلا همکار آقاتون گفتین ک پریودید؟ 

یا به برادرتون گفتید پریودم چ ری اکشنی داشت؟

یا پدرتون وقتی میرید دستشویی براتون نوار میاره؟

من دوباره تاکید میکنم پریود ی مسئله طبیعی بدنه ولی چرا شما مدفوع میکنید نمیرید پیش همکار اقا دوست برادر و حتی مادرتون بگید من الان دستشویی بودمم ولی اونا میفهمن

پریود هم دقیقا مثال همینه ممکنه از رفتارتون تو دوران پی ام اس و گاهی از رنگتون حتی متوجه پریودتون بشن ولی لازم نیست ک رابراه بگید من پریودم هرکیو دیدین و منتظر ری اکشن باشید و هنگامی ک میگیم خب چرا میکی شاکی باشید ک یچیز عاددیه

اتفاقا چون خیلی عادیه نباید جار بزنی مثلا همه ی کارای رندوم

بعدیش دیدگاه بعضی خودهرای عزیزم تو نی نی سایته ک زیاد دیدم

پسر و دختر هردو جنس خدا هستند و هیچ کدوم ب اون یکی برتری و افت نداره ک بگیم پسر خوبه یا بد

برای ادامه ی زندگی هم پسر نیازه هم دختر.

دیدم کسی میاد میگه ک اقا من دلم میخواد پسر داشته باشم دوتا دختر دارم دلم میخواد سومیش پسر باشه

اولا ک جنس دست خداس و ما فقط میتونیم از خدا بخوایم

ولی وقتی یکی همچین تاپیکی میزنه کاربرا میان میگن الان کور میشی و فلان و حیف بچه ک خدا بتو میده و فلان 

در صورتی ک تو تاپیک بغلی یکی میگه اقا من دوتا دختر دارم دلم میخواد سومی هم دختر باشه همون کاربرایی ک تاپیک قبل کشت و کشتار میدادن میان میگن افرین به به و چه چه اقا چرا اینطورید چرا ب پسردارا حس بد تلقین میکنید یا یکی همینه ک بگه پسرمو دوست دارم میخورنش

خلاصه من ادمی نیستم بخوام نصیحتتون کنم و خودهرکوچیکه همتون بخدا عاشق همتونم

ولی ولی جامعه ی اینده ب دست ماس نزاریم این دیدگاه ها باعث نابودی ایندمون باشه

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالی بود واقعا🫶

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

کلا اینجا حد وسط ندارن

یا از این ور بوم افتادن

یا از اون ور بوم

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

یکی خلاصه بگه

و دقیقا همین بحثم میگم.یکی کامل و جامع مینویسه دنبال خلاصشید و یکی کوتاه و بریده بریده میگه همش دنبال اینید ک فحشش بدید و قانعش کنید ک اقا تند بنویس

👌🏻❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                 دو بوسه یکی نیستند،.                                                             نگاه ِقبلی مثل ِنگاه بعدی نیست...!         همون cheshm0asali000@🤍🙋🏻‍♀️ (کاربری دوم)
خلاصه ش اینه که فاز نصیحت ورنداریم ،سرمون تو کار خودمون باشه و به کسی هم کار نداشته باشیم🙄

خانمِ به نسبت محترم من اخر پیامم همینو نوشتم من نصیحتتون نمیکنم من خودم ادم نصیحت نیستم .چرا باز بد برداشت کردین

یکی خلاصه بگه

سگای ولگرد باید جمع بشن

پریودی یه اتفاق رندومه مثل دسشویی رفتن نمیخواد همه جا اعلام کنید بعد بگین خب چیه طبیعیه بدنمه مگه هربار دسشویی میری اعلام میکنی؟

به کسانی که پسردوست دارن برای باردار شدن ناسزا نگین شاید این علاقه اوناست و به پسردارها حس بد منتقل نکنید

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه