سراینکه من برای بچه هام تولد گرفتم .از اول بهش گفتم گفت باشه بگیر منم یه تولد کوچیک برای بچه هام باهم گرفتم کیک و خودم درست کردم لازانیا هم خواهرم برد درست کرد چون بچم کوچیکه نمیذاره.سراینکه چرا خواهرم لازانیا رو یکم شور درست کرده بود با من دعوا کرد که چرا نگفتی مال من و شور نکنه من انقد کار داشتم یادم نبود.چند روز بود که من در تدارک بودم همسرم بجای کمک همش غر میزد و گیر میداد الآنم چند روزه جاشو جدا کرده غذام نمیخوره بامن قهر کرده.تمام خستگی و زحمت تولد تو تنم مونده اعصابم خیلی خورده دارم خفه میشم...
اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بهش بگو تقصیر منه جای اینکه کیک بخری هزینه بیشتر کنی من درست کردم بگو جای لازانیا درست کردن خواهرمو ...
آره بخدا راست میگی تزیینات هم خودم انجام دادم با خواهر زادم عین بادکنک آرایی های بیرون کلا ۱۵۰تومن هزینه کردم واسه اونم صدتا غر زد که این همه بادکنک و میخوای چکار؟
اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه