2777
2789

تو مدرسه ای که اکثر خانواده ها هم موقعیت اجتماعی خوب دارند هم تحصیلات هم به ظاهر فرهنگ درست ، به برادر ۷ ساله ی من گفتن مادر و پدرت پیر هستن ! 

برادر من هم واقعیت رو گفته که به سرپرستی گرفته شده همه مسخره اش کردن و بد و بیراه  بهش گفتن مثل بچه ی سر راهی و الفاظ نادرست  

ما بیش از دو ماه هست که درگیر این مسئله هستیم ، بچه ای که از هنجار جدا شده بود دوباره پرت شد وسط حس و حال نادرست 

خواهشا بیاین به بچه هامون  یاد بدیم خوب و بد چیه .

اعصابم خورده . ناراحتم . 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

فقط زاییدن بلدن یسری

خیلی ناراحتم. 

خیلی 

واقعا درست نیست 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی مشخصه شما تو چه خانواده ی آروم و خوبی بزرگ شدین 

حتی از توی تاپیک هم انرژی مثبت فوق العاده زیادتون حس میشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

باور کن  منم دیدم  پدرو مادرا هر دو معلم .ببین بقیه چطور بچه تربیت میکنن . 

بچه بددهن بی تربیت ...واقعا به بچه هاشون رسیدگی نمیکنن .

فقط فکر کارن   و پول درآوردن و دانشگاه رفتن ‌ به تربیت  بچه نمیرسن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نمیگفت راحت تر بودمتاسفانه سطح فرهنگ نسبت به این موضوع خیلی پایینهانگار یه خنجر داده دست هم مدرسه ای ...

بچه اس ،۷سالشه 

فکر نمیکرده اینطور باهاش رفتار بشه .

کاش اینطور نمی شد 

ولی مشخصه شما تو چه خانواده ی آروم و خوبی بزرگ شدین حتی از توی تاپیک هم انرژی مثبت فوق العاده زیادتو ...

فدای محبتت عزیزم 🩷 

خوبی از خودته 

از وقتی پسرم مدرسه ای شده میبینم واقعا هنوز خیلی از پدر مادرها نیاز به تربیت دارن چه برسه به بچشون متاسفانه یک رفتارهای عجیب و غریبی از والدین دیده میشه که دیگه از بچشون واقعا انتظاری نیست 

باور کن منم دیدم پدرو مادرا هر دو معلم .ببین بقیه چطور بچه تربیت میکنن . بچه بددهن بی تربیت ...واق ...

خیلی آسیب بزرگی وارد کردن 

خیلی بهم ریختم 

دو ماه و نیمه دقیقا از وقتی مدرسه اشون تموم شده ما درگیر هستیم . 

تو ایران متاسفانه مغزها رو بسته نگه داشتن 

و در مورذ هیچی به آدم ها آموزش ندادن 

همه مثل علف خودرو اومدن بالا 

هیچکس بلد نیست ب تفاوت ها احترام بذاره هرکس کمی متفاوت باشه باید افسرده و گوشه نشین بشه 

شما یه سر ب کامنتهای اینستا بزن سرشار از نفرت بدی سیاهی 

همه در حال تخریب هم هستن و جالبه کامنتی ک شدت مسخره کردنش بیشتره بالاترین لایک رو داره 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند......