2777
2789

اگر کسی در محله قلهک هست و احتمالاااا در همسایگی ما، خواهش میکنم جون جدتون صدای ضبط رو کم کنید

بخدا که حق الناسه 🥴🥴🥴

از ساعت ۳ داریم همگی شهید میشیم🤥🤥🤒🤒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای همسایه ما هم همینطوره لعنت بهش سه تا خونه بالاتره ولی صداش تا اینجا میاد دارم دیوونه میشم

واقعا که دیوونه کنندس

رفتم تو اتاق دخترام، هنوزم میاد صداشووووون

امیدوارم دوقلوها به دنیا اومدن دیگه اینجوری نکنن😔😔وگرنه هرروز داستان داریم

عزیزم احتمالا ی نوجوون توخونه دارن ....ماهم دوران نوجوانی بشدت همسایه هارا اذیت کردیم بااین صدا ...توروخدا نفرینشون نکن ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم احتمالا ی نوجوون توخونه دارن ....ماهم دوران نوجوانی بشدت همسایه هارا اذیت کردیم بااین صدا ...ت ...

عزیزم میفهمم، متوجهم

برقصن خوش باشن ضبط گوش بدن اما نه با این صدا

به خدا منم حاملم. هفته دیگه باید برم زایمان، از ساعت ۳ دیگه خسته شدم

عزیزم میفهمم، متوجهمبرقصن خوش باشن ضبط گوش بدن اما نه با این صدابه خدا منم حاملم. هفته دیگه باید برم ...

میدونم عزیزم چقدر سخته الهی که بسلامتی و به موقع نی نی به دنیا بیاد .لباس بپوش و برو ببین کدوم ساختمانه .هشدار بده .فوقش زنگ بزن کلانتری بگو ی همسایه ها از ظهرتاحالا مانع اسایش شده ماموربفرستن هشداربدن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
واقعا که دیوونه کنندسرفتم تو اتاق دخترام، هنوزم میاد صداشووووونامیدوارم دوقلوها به دنیا اومدن دیگه ا ...

من دیروز زنگ زدم ۱۱۰گفت بیا شکایت کن ازش گفتم نمیشه همسایه هست . گفت اگر تا ۱۲ شب صداش می اومد زنگ بزن تا مامور بفرستم . یه دختر دبیرستانیه خیلی بی تربیته دایم با همسایه ها جنگ و دعوا هست 

میدونم عزیزم چقدر سخته الهی که بسلامتی و به موقع نی نی به دنیا بیاد .لباس بپوش و برو ببین کدوم ساختم ...

آخه نمیدونم حتی کدوم هستن

فقط صدای ضبط خیلی بلند میاد مثل صدای موسیقی و ترانه