2777
2789
عنوان

خاک بر سرمن با ازدواجم و شوهرم و زندگیم و آیندم ک نابودشد

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 33 پست
فامیل هستیم منتها میگم خیلی خوب حفظ ظاهر میکردن بعد منم فک میکردم خونه بابام خیلی بده ولی اینجا بدتر ...

مگه میشه همچین خانواده داغونی رو اونم تو فامیل نشناخت هر چقدر هم فیلم بازی کنند از یک جایی دیگه مشخص نیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسی نگرفتن و عروسیت نیومدن یعنی چی؟

والا شما هرکاری برای بدبختیت برمیومده کردی ما چی بگیم؟هل شدی جواب مثبت دادی؟خانوادت چطور اجازه دادن؟دوست بودید؟شرایط خانواده خودتم بد بود؟  

عروسی نگرفتن و عروسیت نیومدن یعنی چی؟والا شما هرکاری برای بدبختیت برمیومده کردی ما چی بگیم؟هل شدی جو ...

ما فامیل بودیم و از این طریق ازدواج کردیم بعد چندماه دوستی

خانوادم اصلا راضی نبودن 

توی عقدم تا خطبه طلاق رفتم 

داداشم گفت باید عروسی کنی چون باهاش گشتی 

کثافت دلیل بدبختیم بود

محدودم میکرد بابامم هیچچچچی نمیگفت و اینکه پولم بهم نمیدادن و منم دانشجو بودم و کلا ارامش نداشتم

درکت میکنم عزیزم

خب حالا تصمیمت چیه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ما فامیل بودیم و از این طریق ازدواج کردیم بعد چندماه دوستیخانوادم اصلا راضی نبودن توی عقدم تا خطبه ط ...

دلیل اصلی خودت بودی الکی گردن کسی ننداز سنتم کم نیست.الان چرا جدانمیشی؟  

نمیدونم پول ندارم هیچ

چندسالته بچه داری؟

ببین سعی کن شاغل بشی یه شغل خوب حسابداری یا کارهای مراقبتی پوست مو یا آرایشگری

و مستقل شو در درجه ی اول

بعد کم کم باید شرایط فراهم کنی جدا شی

اینجا جای تو نیست.مواظب خودت باش

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم