2777
2789
عنوان

بچه ها روم نمیشه نشونش بدم

225 بازدید | 15 پست

بچها من انیمیشن بلدم‌درست کنم ولی خجالت میکشم ب مردم‌نشونش بدم و بزارم تو اینستا و یوتیوب 

واسه درامدش دوس دارم بزارم پول دربیارم‌

ولی روم‌نمیشه 

میگم نکنه استقبال نکنن نکنه در اون حد بقیه نباشه 

جز اینکار کار دیگه ای استعداد دیگه ای ندارم مثلا رشته های دیگه نقاشی رو مث سیاه قلم بلد نیستم 

خاستم با انیمیشن درست کردم از نقاشیم استفاده کنم ولی نمیدونم

😑 

خب بزار کم کم سلیقه مخاطبات دستت میاد و به مرور رشد میکنی و حرفه ای میشی

بزار بابا کی به کیه

تو اینستا طرف‌میرقصه که پول دربیاره

تو که دیگه یه مهارت تخصصی داری

یه پیج ناشناس بزن به کسی هم نگو پیج خودته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جوری میگی فقط این کار رو بلدم انگار بقیه از هر انگشتشون هزار تا هنر میباره 😑برای شروع کار با پیج ناشناس بذار ولی حتما بذار 

همه از یه جایی شروع کردند و کم کم کارشون رو بهتر کردند 

هیچکس از شکم مادرش حرفه ای نبوده 

کاری که شما میکنی خیلی ها در حسرتش هستند پس اعتماد به نفس داشته باش

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
جوری میگی فقط این کار رو بلدم انگار بقیه از هر انگشتشون هزار تا هنر میباره 😑برای شروع کار با پیج نا ...

وای مرسی انرژی میدین ب آدم 

واقعا همش مرددم 

چنتایی آماده کردم خیلی وقته ولی نزاشتم‌جایی 

😑 
وای مرسی انرژی میدین ب آدم واقعا همش مرددم چنتایی آماده کردم خیلی وقته ولی نزاشتم‌جایی

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی 

یکی از اشناها چند سال پیش عکس کیکهای خونگی که خیلی ساده بودند میذاشت توی پیجش و اطرافیان من حتی مسخره میکردند که اینا چیه گذاشته ولی اون شخص نا امید نشد و کارش رو ادامه داد اموزش دید و الان معروفترین کیک ها را توی شهرمون داره ولی اون اطرافیانی که مسخره میکردند هیچ پیشرفتی نکردند و الان همه حسرتش رو میخورن 

اینو نگفتم که فکر کنی خدایی نکرده کار شما خوب نیست گفتم که بدونی داشتن اعتماد به نفس و درکنارش پشتکار و پیشرفت در کار چقدر مهمه هیچوقت ناامید نشو و نترس 

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی یکی از اشناها چند سال پیش عکس کیکهای خونگی که خیلی ساده بودند میذاشت توی ...

چقد خوووب 

آره منم میزارم چاره دیگه ای ندارم فقط میترسم دوتا کامنت منفی باعث بشه سرد بشم بیشتر از واکنش خودم میترسم 

😑 
چقد خوووب آره منم میزارم چاره دیگه ای ندارم فقط میترسم دوتا کامنت منفی باعث بشه سرد بشم بیشتر از واک ...

اصلا نظرات منفی برات مهم نباشه ادمایی که نظر منفی میدن دو دسته ان =دسته ی اول  خودشون از نظر توانایی در اون کار از شما کمترن که معلومه بخاطر حسادت میخوان نا امیدت کنند که خب معلومه باید نادیده بگیریشون

دسته ی دوم توانایی بیشتری از شما دارند که باید از نظر منفی برای پیشرفت کار استفاده کنی و ایرادات رو بر طرف کنی 

اصلا نظرات منفی برات مهم نباشه ادمایی که نظر منفی میدن دو دسته ان =دسته ی اول خودشون از نظر توانایی ...

اره واقعا سعی میکنم برام‌ مهم نباشن 

خیلی ساله جرات نکردم شروع کنم خسته شدم دیگه 

مرسی ازحرفای دلگرم کننده ت عزیزم  

😑