2777
2789
عنوان

آخه این بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا فعلاً بگین من چه جوری اونوباز داریم بعد به نصیحتم می‌رسیم

کسی نتونست خودتو باز داره که تو ۱۵سالگی موهات سوخته بعد میخوای اونو بازداری نسبت به شما دیر شروع کرده بنظرم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

کسی نتونست خودتو باز داره که تو ۱۵سالگی موهات سوخته بعد میخوای اونو بازداری نسبت به شما دیر شروع کرد ...

من از همون ۱۵ سالگی شروع کردم عزیز دلم فقط فعلاً لطفاً کمکم کنید مامانش اونو باز داره

من از همون ۱۵ سالگی شروع کردم عزیز دلم فقط فعلاً لطفاً کمکم کنید مامانش اونو باز داره

من باشم مجبور بشم رنگ میکنم براش خودمم دوتا دختر دارم ازسه چهارسالگی تمام لوازم ارایش کامل داشتن چون دوست داشتن گرفتم براشون الان که ۹سالشونه اصلا اصلا علاقه ای ندارن به ارایش کردن 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

یه دختر عمو داشتم به شدت از بچگی علاقه داشت به ارایش ورنگ مو حساب کن اون زمان که اینقدها مد نبود مجردها رنگ کنن اون از ۱۵یالگی رنگ میزد الان اصلا رنگ نمیزنه

ما همین بچه رو خیلی باز گذاشتیم ولی خب این بازم دوست داره

اخرش دلشسیاه میشه

خب عزیزم تو خودت سنت کمه اینهمه رنگ کردی اون بچه هم میبینه میگه خب فلانی رنگ کرده من چرا نکنم ، براش موس مو بگیرید . من خودم ۱۲ بودم رنگ کردم زیر موهامو یه تیکه خیلی کوچیک انقدر جنسش بد شد و گره میخورد که خودم به فکر رنگ های موقت افتادم 

اصالت لر 🌬