2777
2789
عنوان

آخه این بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 53 پست

یا بگو فقط حنا میزنیم به سرت... رنگ ضرر داره

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان زمانی که دختر ۱۲ ساله داره موهاشو رنگ می‌کنه من ۱۵ ساله نکنم

هرکی هرکاری بکنه مگه باید انجام داد؟ وانجام ندادنش باعث عقب موندن از بقیست؟ 

دوست داری بکن 

سلیقه وانتخاب خودته دیگه 

همه‌ی اینا رو گفتیم میگه حنا رو برو بزن به سر خودت من نمی‌خوام حنایی بشه می‌خوام موهام بنفش بشه

وای دیگه اینا هیولا هستند... هیچی به ذهنم نمیرسه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
وای دیگه اینا هیولا هستند... هیچی به ذهنم نمیرسه

وقتی الان با شامپو رنگ مامانش رفته یه تیکه از موهاشو رنگ کرده واقعاً هیچ کاری نمی‌تونیم بکنیم ولی تو رو خدا بازم ایده بدین

دلیل و برهان نمیخواد اصلا. جلوش بایستید بگید نباید رنگ کنی اجازه نداری

.واقعا نمیشه این کارو انجام داد میگه دلیل بیار میگه اگه دلیل نیاری خودم میرم می‌خرم می‌کنم دلیل

دیگه شرمنده تربیتش اشکال داره!

دختر ۹ ساله پولش کجا بود

اجازه اش دست کیه که راه بیوفته بره رنگ بخره!

راستش به تاپیک مشکوک شدم گه سر کاری باشه چون دختر ۹ ساله‌ی اینجوری ندیدم!

تو غار هم نیستم... 

دیگه شرمنده تربیتش اشکال داره!دختر ۹ ساله پولش کجا بوداجازه اش دست کیه که راه بیوفته بره رنگ بخره!را ...

حقیقتش ما هم دختر ۹ ساله اینجوری ندیدیم اولین کسیه که اینجوری داره می‌کنه مثلاً یکی از کارت‌های مامانشو گروگان گرفته قایم کرده مامانشم رمز کارتشو یادش رفته که بره پولاشو برداره