2777
2789
عنوان

آخه این بچه

471 بازدید | 53 پست

دختر دختر خاله مامانم ۹ سالشه گیر داده واسه عقد به عروسی خاله می‌خوام موهام رو رنگ کنم مادربزرگش حتی خود خاله من مامانم بابای عن اخلاقش مامانش بابا بزرگش همه میگن تو خیلی کوچیکی میگه حالا یه بار که عیب نداره هی میگیم گچ موس مو

من خودم انقدر رنگ کردم سوخته الان فقط دکلره رو سرمه اونم زیر موهام و قسمت سوسکی موهام اگه بخوام کاری انجام بدم میرم یه موس موی خوب می‌خرم می‌زنم تا موهام رنگی بشه خیلی دوست داشتم رنگ کنم ولی واقعاً دیگه سوخته بعد تازه من ۱۵ سالمه اون ۹ سال چی بهش بگیم ول کنه داداشش که ۳ سالشه میگه فاطمه تو هنوز خیلی نینی منم هنوز خیلی نی نیام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خودت هم مثل همون بچه‌ای و زود رنگ کردن رو شروع کردی

من بالای چهل سالمه. قبل از اینکه سالهای اخیر موهام سفید بشه و مجبور به رنگ کردن بشم، فقط دوبار موهام رو هایلایت کرده بودم.والسلام

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

۱۵سالته اینقد رنگ کردی که سوخته..!!. خب خودت که رنگ میکردی دیگه به ۹ساله چی میخواید بگید.. دیده دیگه. همون گچ مو کافی..

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دختر ۱۵سالته از بس رنگ کردی موهات سوخته🧐🧐

عشقم عیب نداره حالا نداره الان فهمیدم نباید رنگ کنم دیگه فعلاً بگو این بچه رو چطور منکر کنیم بعدم من ۱۵ سالمه دیگه فکر می‌کنم یه ذره بزرگ شده باشم

منو ول کنین فعلاً بگین بچه رو چطور منکر کنیم

بگو مواد رنگ از پوست سر وارد خون میشه و موجب ضرر به بدن یا کوتاه قدی میشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
۱۵سالته اینقد رنگ کردی که سوخته..!!. خب خودت که رنگ میکردی دیگه به ۹ساله چی میخواید بگید.. دیده دیگه ...

۶ سال از من کوچکتره بعد من جنس موهام خوب نیست سه چهار بار رنگ کردم سوخته

شما خودت هم برات زود بوده رنگ، رطب خورده کی کند منع رطب؟ من که یه دختر 9 ساله دارم تاحالا رنگ نکردم ...

عزیزم الان زمانی که دختر ۱۲ ساله داره موهاشو رنگ می‌کنه من ۱۵ ساله نکنم

عزیزم الان زمانی که دختر ۱۲ ساله داره موهاشو رنگ می‌کنه من ۱۵ ساله نکنم

نه !

مگه مسابقه است؟!

بگو مواد رنگ از پوست سر وارد خون میشه و موجب ضرر به بدن یا کوتاه قدی میشه

گفتیم میگه به ریشه موهام نمی‌زنم الان یه ساعت تو دستشویی بوده شامپو رنگ مامانشو برداشته هیشکیم نفهمیده یه تیکه هم موهاشو رنگ کرده الان اومده بیرون می‌بینیم میگه ببینید چقدر خوشگل شده