2777
2789

خسته نباشید میگم خسته نی نی یار های عزیز😂

یعنی دیدم به دقیقه نرسیده ترکیده 

کاش از این منابع استفادا درست بشه

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

خدمت نی نی‌یار* 

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط رو یه چیرای خاصی حساسن اگه کارشون داشته باشی بال بال هم بزنی محلت نمیذارن اتفاقا خیلی کم کارن تو بقیه زمینه ها

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

کاش تایپک هامونم همین جوری پاک میکردن نه اینکه سه هفته پشت سر هم تایپکو بفرستیم ولی اصلا نگاهم نکنن

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من هم دو تا اکانت دارن تعلیق سیاه شدن🤣

یکی داشتم گفتم چرا تاپیکمو سیاسی کردین تا ترکید خودم تعلیق شدم😂😂

کاش تایپک هامونم همین جوری پاک میکردن نه اینکه سه هفته پشت سر هم تایپکو بفرستیم ولی اصلا نگاهم نکنن

برتو تاپیکت حرف سیاسی بزن رو هوا میپره😂👌

کاش برا به دام انداختن کاربر جن گ یر یهو دی هم اینقد سرعت عمل داشتن😂😂 یه تنه تمام سایتو به گند کش ...

تو این موضوع غایب بودم😂😂

[QUOTE=344876986]برتو تاپیکت حرف سیاسی بزن رو هوا میپره😂👌تا/QUOTE]

تازه از تعلیقی دراومدم دفعه پیش اخطار قرمز داشتم اگه باز حرف بزنم مشکی میدن به فنا میرم🗿😂

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

کاش برا به دام انداختن کاربر جن گ یر یهو دی هم اینقد سرعت عمل داشتن😂😂 یه تنه تمام سایتو به گند کش ...

کی هست این؟ پیشگویی میکنه

[QUOTE=344876986]برتو تاپیکت حرف سیاسی بزن رو هوا میپره😂👌تا/QUOTE]تازه از تعلیقی دراومدم دفعه پیش ...

ن من قرمز بودم 

۳۰ ازاد شدم 

دیروز بهم زرد دادن😂