2777
2789
عنوان

پدرشوهرم میگه که

140 بازدید | 6 پست

بعدز مرگ. پاشید بیاید خونه من زندگی‌کنید این‌خونه واس شماس و خونه خودتون ب عنوان ارث بقیه خاهربرادرا بفروشید و سهمشان بدید 

خونه خودش بزرگتر از خونه ماس.ما ک بریم توش دیگه سهمی از خونه خودمون نداریم حالا این هیچ

سوال من اینه چرا اصرار داره بریم خونه ش؟چندین بار ب شوهرم‌گفته ب اسمت میزنم خونه رو 

چرا اینو میگه آخه؟

منظورش چیه

هیچ چیز دیگه ای نگفته ولی برداشت و تصور من اینه که منظورش اینه بعدز مرگ خودش بریم اونجا پیش مادرشوهر زندگی کنیم این تصور منه ها. خودشون ههههیییچی همچی چیزی نگفتناااا 

فقط میگه بعدز  مرگ

حالا نمیدونم بعدز مرگ خودش و مادرشوهرم‌

یا خودش تنهایی 

هیچی نمیدونم 

شوهرمم هیچی نمیدونه 

نظرشما چیه

😑 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چطور

گیرم که پدرشوهرت صد سال دیگه زنده موند

بعدم باید با مادرشوهرت زندگی کنی خواهربرادرشم به جونت غر بزنن که خونه کوچیک دادین ما خودتون فتین بزرگه بازم خودت صلاح خودتو بهتر میدونی 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
گیرم که پدرشوهرت صد سال دیگه زنده موندبعدم باید با مادرشوهرت زندگی کنی خواهربرادرشم به جونت غر بزنن ...

ن میگه بعدز مرگ

وقتی فوت شد میگه اون موقع بیاید اینجا 

حالا من موندم منظورش اینه که هردو وقتی فوت شدن یا فقط وقتی ک خودش فوت شد 

گیجم

😑