2777
2789

سلام دوستان کسی اینجا ایمپلنت انجام داده؟ راضی هستید؟  الان جشنواره گذاشته قیمتش خیلی خوبه...از دکترش مطمین نیستم.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پول اضافه دارید اگر برای شخصیت خودتان احترام قایل نیستید  اگر میخواهید با بی احترامی و کار نصفه نیمه براتون انجام بدن میتونید تشریف ببرید این مرکز!

من اردیبهشت رفتم برای ایمپلنت در لحظه اول شما رو به دکتری معرفی می‌کنند که بعدا متوجه می‌شوند که یک لمپن است  بعد در هنگام قرارداد قیمتهایشان حداقل یک و نیم برابر جاهای دیگر برایتان حساب می‌کنند در موقع حساب و کتاب کردن یک به اصلاح خانم دکتری هم هستند که مثلا روانشناس هست ولی هم از ظاهرش و هم از طرز حرف زدنش خیلی چیزها دستگیرتان می‌شود در مورد سایر چیزها حرفی نمیزنم حدود ۲۰۰ میلیون پول بی زبان را برای کلینیک دور ریختم حرامشان باشه  اس

اگر پول اضافه دارید اگر برای شخصیت خودتان احترام قایل نیستید اگر میخواهید با بی احترامی و کار نصفه ...

سلام

لطفا‌ درخواست دوستی در سایت از طرف من رو قبول بفرمایید،در این رابطه تو پیام‌ خصوصی مطلبی رو خدمتتون عرض کنم