گل_مینا مدیر استارتر عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 886 عنوان پنج روز قبل موعد پریودم لک قهوه ای دیدم میشه لک لانه گزینی باشه 326 بازدید | 13 پست اون ماه 12پريود شدم...اقدام هم داشتم.منتظر بودم هشتم پریود بشم ..اینم بگم صبح بی بی چک زدم یه خط خیلی کم رنگ افتاد نمیدونم.چیه کمک کنید خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ...... 1396/06/02 | 20:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_مینا مدیر استارتر عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 886 صبح یه کوچولو لک دیدم ...رفتم حمام اومدم عصر الان رفتم دستشویی دیدم بیشتر شده لک و اینکه خیلی ببخشيد یه حالت چسبناک داشت لک ؟؟دلم شور افتاده خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......
گل_مینا مدیر استارتر عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 886 یه سقط هم داشتم تو هفته شش خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......
گل_مینا مدیر استارتر عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 886 لطفا کمکم کنید دوستان میام ميخونم نظرات تون رو خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......
گل_مینا مدیر استارتر عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 886 عزیزم چرا خودتو به اون راه میزنی😂😂هفتاد درصد،بارداری نمی زنم میگم لک دیدم مثل بارداری قبلی میترسم سقط شه میخوام بدونم این لک داره سقط میشه یا لانه گزینی خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......
عاطفه_زمستان عضویت: 1394/08/26 تعداد پست: 11446 عزیزم شما فعلا استرس رو بزار کنار و استراحت کن و توکلت به خدا باشه 💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
گل_مینا مدیر استارتر عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 886 خانوما خواهشا کمک کنید خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......
گل_مینا مدیر استارتر عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 886 عزیزم شما فعلا استرس رو بزار کنار و استراحت کن و توکلت به خدا باشه مرسی عزیزم دعا کن برام. خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......
عاطفه_زمستان عضویت: 1394/08/26 تعداد پست: 11446 منم یه سقط پنح هفته داشتمبارداری دومم خونریزی فراوان داشتم هفته هفتم ولی شکر خدا الان گل پسرم خوابه تو اتاقش 💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
گل_مینا مدیر استارتر عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 886 وای عاطفه جوني برام دعا کن.من الان سه هفته ام مثلا بحساب خودم بی بی چک هاله انداخت وگنه آزمایش نرفتم خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......
نازلیم عضویت: 1396/06/02 تعداد پست: 2778 نمی زنم میگم لک دیدم مثل بارداری قبلی میترسم سقط شه میخوام بدونم این لک داره سقط میشه یا لانه ... منم سقط داشتم ولی سعی میکنم امیدوارباشم چون اونلار اتفاقی بود ولی این بار از خدا خواستم انشاالله سقط نمیشه
mary.mom عضویت: 1391/09/22 تعداد پست: 748 من يه هفته قبل پري لك قهوه اي ديدم يبار بود ولي كامل رو پدم پر بود و خدا رو شكر لانه گزيني بود
گل_مینا مدیر استارتر عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 886 من يه هفته قبل پري لك قهوه اي ديدم يبار بود ولي كامل رو پدم پر بود و خدا رو شكر لانه گزيني بو ... بچت دختره یا پسر ...بعد کی بند اومد ؟ خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......