2777
2789

الان بعد یه ماه اومدم خونه پدرشوهرم. یه سگ هاسکی گنده دارن که الان تو حیاطه. مادرشوهرم میره یه دستی به سر و گوشش میکشه و بعد میره تو آشپزخونه غذا میپزه. منم چندشم میشه. نمیتونم لب به آبم بزنم تا چه برسه به غذا. امروزم به اصرار شوهرم اومدم که میگفت اونا فکر کردن من قهرم. باردارم هستم و از دیدن غذاشونم تهوع میگیرم. همش موها و بزاق سگه میاد جلوی چشم. بهشون هم مستقیم گفتم اما میگن تربیتش کردیم دیگه تو نمیاد. به نظر من فرقی نمیکنه چه اون تو بیاد چه اینا یکسره برن بغلش کنن بیان. حالا چکار کنم نه اونا ناراحت بشن نه خودم اذیت بشم؟

منم از اینا ک ب حیوان دست میزننو دستشونو نمیشورن متنفرم مخصوصا تو بارداری فکر میکردم قراره بچم طوریش بشه

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از اینا ک ب حیوان دست میزننو دستشونو نمیشورن متنفرم مخصوصا تو بارداری فکر میکردم قراره بچم طوریش ...

غیر از نگرانی برای بچم خودم هم حالم بهم میخوره. دفعه آخر اومد تو خونه تموم خربزههارو لیس زد. حالمو بهم زد

سگو گربه اگه الوده ب انگل باشن واسه باردار خوب نیست 

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

من حیوونا رو دوستدارم ولی جمع بودن باهاشون رو اصلا. به شوهرت بگو بهشون بگه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

منم پدرشوهرم عروس هلندی داشتن میومد تو همه غذا ها نوک میزد حالم بد میشد گریم میگرفت سگ ک بدتره حق داری

اگه یه آدمم خربزه رو لیس میزد مگه میشد خورد که حالا سگ لیس بزنه؟؟خخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

هاسکی  

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».