2777
2789

سلام ،بنظرتون مدرسه دولتی نزدیک خونه (انتهای کوچه مونه)،این بهتره یا مدرسه شاهد ولی دور از خونه با سرویس باید بره و بیاد...

مدرسه دولتی پله داره و ساختمونش قدیمیه یه مقدار میترسم بخاطر پله ها و محیط آموزشی از هر قشری میان میترسم پسرم چیزای زشت یاد بگیره..ولی خوبیش اینه خیلی نزدیکه و راحت میره و میاد

ولس مدرسه شاهد که همه جوره خیلی خوبه هم محیطش هم معلماش هم مدرسه اش،ولی دوره با سرویس باید بره و بیاد بنظرتون شما جای من بودین کدوم میفرستادین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم همیشه میبرد جای دور مدرسه خوب

این مدرسه دولتی ام خوبه بد نیست تعریف مدیر و معلمشون شنیدم ولی از بابت بچه های دیگه بیشتر نگرانم نکنه زنگ تفریح اینا چیزای بد به پسرم یاد بدن یا بی تربیت بشه ولی مدرسه شاهد اصلا اینطور نیست بچه های بشدت مودب و باهوش هستند اکثرا

درصد ایثارگری دارین؟بنظرم شاهد بهتره من خودم دخترمو مدرسه دولتی سرکوچمون ثبت نام کردم

نه ایثارگری نداریم و میخوام پول بدم یا ببینم راهی داره 

فقط با ایثارگری میشه؟؟الان که بچه‌ی شهید نیست یا ایثارگر دوران ما بودن

فکر میکنی خوب و بد همیشه هست

آخه خودم یه جورایی تو محیط آموزشی هستم ،همه دوستام که معلم میگن دولتی خوب نیست خودشون بچه هاشونو غیرانتفاعی میفرستن

نه ایثارگری نداریم و میخوام پول بدم یا ببینم راهی داره فقط با ایثارگری میشه؟؟الان که بچه‌ی شهید نیست ...

من خودم شاهد درس خوندم دوره دبیرستانم بابام درصد داشت ولی عادی هم میشه چون بودن

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

صد در صد جای خوب ولی دور و انتخاب می کنم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)