گوله_پوشیله مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 1626 عنوان استرس دارم یا ذوق نمیدونم ولی یکم عجیبه برام 160 بازدید | 6 پست ولی قلبم داره میترکه دارم بعد ۸سال ترک تحصیل کارای ثبت نام برای ادامه تحصیلمو انجام میدم الانم دارم میرم مدرسه بزرگسالا خیلی حس عجیبیه 🙃🥴 گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫 1403/04/12 | 11:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هایدی8 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 11360 موفق باشی عزیزم به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
گوله_پوشیله مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 1626 خوشحالم برات عزیزم مرسی جانم حالم یجوریه اروم و قرارندارم حس میکنم یه بمب انرژی تو مغزم گذاشتن دوس دارم کلیییی جیغ بزنم از خوشحالی ولی خجالت میکشم 🙃 گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫
گوله_پوشیله مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 1626 موفق باشی عزیزم ممنونم انشالله شماهم گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫
بادبادک_سفید عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 14285 مرسی جانم حالم یجوریه اروم و قرارندارم حس میکنم یه بمب انرژی تو مغزم گذاشتن دوس دارم کلیییی جیغ بزنم ... عزیز دلم تو مسیر رشدی و چیزی که دوست داشتی و بهش رسیدی برای خودت گل بخر و به یه کیک مهمون کن
گوله_پوشیله مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 1626 عزیز دلم تو مسیر رشدی و چیزی که دوست داشتی و بهش رسیدی برای خودت گل بخر و به یه کیک مهمون کن شوهرم برام گرفته گفت برگرد از مدرسه جشن بگیریم 🙃🥴خوشحالم خیلی خوشحالم دلم کلی گریه از سر ذوق میخواد حس میکردم ارزوهام مردن تو کل خونواده فقط من بودم که ترک تحصیل کردم اما الان دارم دوباره رشد میکنم گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫