2777
2789
عنوان

نداشتن تهوع و ویار

147 بازدید | 9 پست

سلام دوستان صبحتون بخیر، من دو هفته و نیم  پیش صدای قلب جنین رو شنیدم و دیگه دکتر نرفتم الان هفته ده هستم از روزی که فهمیدم هییییچگونه تغییر حالتی ویاری تهوعی هوس کردنی اصن هیییییییچی نداررررم، به نظرتون طبیعیه؟؟؟ همش حس میکنم نکنه رشد نکرده و بتا اومد پایین، الان دکترم نرفتم چون منتظر جواب ژنتیک خودمو شوهرمم جوابش بیاد ببرم پیش دکتر، ولی اخه هییییچ علائمی نباید بااشهه، کسی بوده اینجوری باشه و بارداریش سالم بوده باشه؟ اون وسطم که اولش لکه لانه گزینی دیدم بعد وارد هفته شش شدم خونریزی شدید گرفتم که با شیاف بند اومد کلا و دکتر گفت لانه گزینی جفت بوده، ولی به هر حال باعث شدن کلا استرس  شدید بگیرم اواخر هفته هفت رفتم و صدا قلب شنیدم

بله من سر هردو بارداریام هییییچ علایمی نداشتم و همیشه هم نکران بودم و همین سوالای شما تو ذهنم بود حتی تاپیک هم زدم براش. من بندرت تاپیک میزنم. تا هفته شونزده که برم  بهداشت و صدای قلبشو بذاره و تکوناشو حس کنم همین وضعم بود. همش میگفتم نکنه زبونم لال انفاقی افتاده و.. پس آره طبیعیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ها هستن 

نگران نباش عزیزم...من و دختر دایی م همزمان باردار بودیم ...اون تا ماه آخر کوچکترین تهوع نداشت و انگار اصلا باردار نیست   و من از هفته ی هست و نه ببخشید عق زدم تا روز زایمان...روزی ۳ تا دمیترون میخوردم تا آخرین روز ....آدم ها متفاوتن ...من روز به روز وزن کم می کردم و  دخترمم کلا ۲۷۰۰ بدنیا او مد اما دختر دایی ماشالله بچه اش تپل مپل و خودشم نرمال ...نگران نباش

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

خیلی ها هستن نگران نباش عزیزم...من و دختر دایی م همزمان باردار بودیم ...اون تا ماه آخر کوچکترین تهوع ...

هنوزم علائمی ندارم این هفته باز باید برم دکتر برام انتی و ازمایش غربالگریربنویسه، میدونی این حجم از بی علاکتی ادمو میترسونه که نکنه قلبش ایستاده رشد نکرده بتا کم شده... اصن ترسناکه واقعا 

سلام عزیزمشما با اصلاح سبک باردار شدین؟من چندماهه اقدامم، نشدهیعنی اصلاح سبک جواب میده؟🥺

برای من که جواب داد واقعا، ولی خیلی سفت و سخت اون ماه رو رعایت کردم همه چیز باهم، تغذیه و ماساژ روغن و رقص و یوگا و...  و همون ماه جواب داد بعد از هشت ماه اقدام زیر نظر دکتر... 

برای من که جواب داد واقعا، ولی خیلی سفت و سخت اون ماه رو رعایت کردم همه چیز باهم، تغذیه و ماساژ روغن ...

چه امیدوار کننده😍😍

خدا حفظش کنه♥️

ممنون عزیزم لطف کردی جواب دادی

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
چه امیدوار کننده😍😍 خدا حفظش کنه♥️ممنون عزیزم لطف کردی جواب دادی

خودمم باورم نمیشد انقدر سریع ازش نتیجه بگیرم ولی واقعا بهترین روشه، انشالله  شماهم سریع نتیجش رو ببینی

خودمم باورم نمیشد انقدر سریع ازش نتیجه بگیرم ولی واقعا بهترین روشه، انشالله شماهم سریع نتیجش رو ببی ...

ان شاالله😍😍

یه دنیا ممنون♥️

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️