2777
2789
عنوان

وای خیلی عصبی م

227 بازدید | 13 پست

از چند روز پیش قرار بود با دوستم بریم بیرون ساعت و جاش رو هم هماهنگ کرده بودیم فقط لحظه آخر من دودل شدم سر اینکه کجا بریم گفتم چطوره عوضش کنیم ولی بعد دیگه مشخص نکردیم جاش تغییر کنه یانه  

حالا دیشب پیام داده تهش کجا بریم و اینا ، من ندیدم دیر دیدم ساعت دو شب جواب دادم ...اینم بگم پیام نداده توی تلگرام پرسیده و بعد جواب ندادم دیگه خوابیده

حالا از صبح من بیدار شدم ده بار زنگ و پیام دادم جواب نمی‌ده کلا ... کنسل شد 😕 

اه ... کلی دلمو خوش کرده بودم بعد کلی وقت میرم بیرون با دوستم ...

شامپو هم چند روزه هی به شوهرم میگم بخر نمیخره . کله م داره میخاااااره ... عصبی م نق م میاد ... دلم میخواد یکیو بزنم😐😐😐😐😨😨😨

بنظرتون تقصیر دوستم نیست ؟؟؟نمیشد ی پیام بدی خب ؟بعد حالا سر اینکه آخرکار جاش رو دقیق نگفتیم باید کلا بگیری بخابی خب صپ بلند شو ببین طرف چی میگه 😕😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد نمیگی سر نشسته چطور میخوای بری بیرون ؟

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

بنظرم واجب اینه بری شامپو بخری بری حموم 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بیشتر تقصیر خودته

چرا ... یعنی سر اینکه آخر کار جاش رو دودل شدیم باید کلا بیخیال قضیه بشه؟؟ 

پیام درست حسابی ک نداده

توی تلگرام پیام داده ...

بعد خب صبح هزار بار زنگ زدم جواب نداد گرفته خوابیده😕

تقصیر شماست .دوستت کار درست انجام داده

یعنی شما واقعا قراری که چند روزه گذاشتین رو بخاطر اینکه طرف لحظه آخر دیر جواب داده کنسل میکنین؟؟

حتی پیگیر نمیشین اس ام اس بدین لااقل جای پیام تلگرام😕