2777
2789
عنوان

خانوما یه زخم عمیق 15 ساله دارم

443 بازدید | 5 پست

میدونم شاید خیلی تکراری باشه خیلی مشکلات رو تو زدگی زناشویی پشت سر گذاشتم از اینکه میبینم جوونیم پای مشکلات با شوهرم رفت قلبم میکیره الان فقط مشکلم اینکه خیلی فحش میده عصبیه بی دلیل گاهی دعوا میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل دیگه ایم ک قطعا وجود داره اما هنوز یا کشف نشده «دور از جون شما و جمع»  ؛؛ (مثل ی بیماری کوچیک ک در صورت تشخیص ندادن، ب مرور زمان بزرگ و بزرگتر میشه)  پس سعی کنید اول از وظایف خودتون شروع کنید ب بررسی دقیق، 

صرفأ بعنوان مثال عرض میکنم:

شاید یکی یا ی سری از وظایف همسری و زناشویی خودتو نسبت ب شوهرت یا انجام نمیدی، و یا با کیفیت خیلی پایین انجام میدی ک فقط رفع مسئولیت کرده باشی و این بعنوان ی خلأ در وجود همسرت مونده و کم کم ب این حد رسیده و معضل شده