2777
2789
میشه بگی این پول رو چجوری به دست آوردی ؟من سی ساله ام هست به فکر حقوق حداقل ده تومن در ماه ام ،ولی ه ...

عزیزم شما چرا نمیری توی کار های هنری ؟ الان همه دارن با کار های هنری درآمد به دست میارن ؟ خداروشکر اقتصاد هم که بلدی میتونی خیلی خوب مدیریت کنی 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور سرمایه گذار نمیخوای😅😅

پول خوبی هست اگه درست استفاده کنی هم باعث اشتغال چند نفر میشی هم درآمد خوبی داشته میشی

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

خونتون کجاست؟😜 شمال؟

شمال نیستیم ولی نزدیکیم به شمال ...یه جایی بهتر از شمال...گردنه حیران و میشناسی؟ از خونه ما تا اونجا 10دیقه راهم نیس با ماشین🙂بهترین اب و هوا ... ن رطوبت هست ن گرما هست هیچی....بهترین جنگلارم داریم با بهترین خوردنی ها ...دیگ‌چی بگم ک گولت بزنم بیایی دست مارو بگیری😂😂

۷۰میلیون با دوستم خریدم دوره پیام بهرام پور

واقعا ارزشش رو داشت؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

من خودم بازار مالی سرمایه گذاری میکنم چون خودم تو این کارم ولی برای سرمایه گذاری باید سبد سرمایه داشته باشی یا من میزنم تو کار ساخت و ساز که هم با تورم بالا میره هم سود خوبی داره و مهندس کاربلدشم دارم. ولی خلاصه حیف هست و درست استفاده بشه خیلی خوبه و پول پول میاره

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

واقعااااا 70 ملیون واسه دوره دادین؟؟؟مگه چی میگه؟چقدرررر ملت زرنگ شدن یه پکیج تهیه میکنن و میفروشن

عالی بود پکیجش ولی خب من سرمایه اولیه زدن کسب و کار رو نداشتم 

اون مدرس فوت و فن کسب و کار رو می‌گفت 

شمال نیستیم ولی نزدیکیم به شمال ...یه جایی بهتر از شمال...گردنه حیران و میشناسی؟ از خونه ما تا اونجا ...

🤣🤣🤣چه جای خوبی هستی تو بهشت زندگی میکنی،والا پول من نیست که واسه یکی از آشناهاست کاش منم داشتم اینقدر