2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه رستوران میزدم باهاش خودم هم دوره کسب در آمد رو شرکت کردم کلی ایده برای رستوران دارم ولی خب من بر ...

دوره کسب درآمد کجا رفتین؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

نمایشگاه ماشین

رستورانای زنجیره ای

نمیدونم به خرید ملک تو کشورای دیگه برسه یانه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

میشه بگی این پول رو چجوری به دست آوردی ؟من سی ساله ام هست به فکر حقوق حداقل ده تومن در ماه ام ،ولی هر جا رفتم مصاحبه کاری به خاطر قیافه ام که آروم بوده رد ام کردن چون فکر میکنن آدم های آروم ساده هستن 

لامصب این همه پول دارییییییی 😂😂😂 کجای چی هستی بیا خونه مارو بخر دنبال مشتری هستیم تو 30میلیارد او ...

😂😂😂👌 راهکار عالیییی

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
بعیده بشه با این پول کارخونه زد🫠

کارخونه ب نظرم بیشتر از اینا سرمایع میخواد ورشکست اینا میشی بعدا ...کارخونه بزنی باید کارگر اینام بیاری بیمه ایناشون کنی کلی مکافات داره دردسرش زیاده

میشه بگی این پول رو چجوری به دست آوردی ؟من سی ساله ام هست به فکر حقوق حداقل ده تومن در ماه ام ،ولی ه ...

پول من نیست برای یکی از آشناها پرسیدم عزیزم،ایشونم بهشون ارث رسیده