2777
2789
عنوان

این چه جونوریه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 35 پست
نه کاری ندارن ولی متأسفانه باید بگم همه اینها کرم میزارن. بگرد ببین از کجا میان . من که این پروانه ه ...

ینی ممکنه تو خونه تخم ریزی هم کرده باشن اگه دوباره بگردم منبعشونو پیدا کنم دیگه نمیان؟آخه از ده روز پیش میبینمشون همه جا هم هستن میترسم تو سراسر خونه تخم ریزی کرده باشن😢

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

ینی ممکنه تو خونه تخم ریزی هم کرده باشن اگه دوباره بگردم منبعشونو پیدا کنم دیگه نمیان؟آخه از ده روز ...

همه جا نیستن معمولا تو غلات و اجیل و اینا میرن. بگرد پیدا کن . از بین بردنشون خیلی سخته. به سقف خونه ات نگاه کنو گوشه هاش یه پیله های ریز میتونی ببینی، هر اتاقت که پیله بیشتری داره تو هممون اتاق بگرد دنبال منبع شون

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم چندبار ریشه کن کردم بازم از یه چیزی میان 

یبار عناب ها را خورده بودن پودر کرده بودن 

یبار پسته اینا 

منم همه چی را دیگه میزارم یخچال 

تخم نمیزارن اینا اول کرم هستن بعد پیله میبندن توی درزها و بعد پروانه میشن نیش و اینا هم نمیزنن فقط بکششون و منبع را پیدا کن

همه جا نیستن معمولا تو غلات و اجیل و اینا میرن. بگرد پیدا کن . از بین بردنشون خیلی سخته. به سقف خونه ...

ممنون عزیزم گشتم توی قوطی ذرت دیدم از همین پیله هایی ک گفتین زده با قوطی انداختمش دور نمیدونم با اینکه خیلی وقت نیست خریدم چرا اینطور شده

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد