2777
2789
عنوان

تاخیر پریود

101 بازدید | 17 پست

سلام خانم‌ها، من همیشه پریودهای منظمی داشتم و الان ۱۲ روزه که از موعدم گذشته و ترشحات روان مایل به سفیدی دارم که بدون رنگ و درده. علائم پریودی رو دارم مثل دل درد و کمر درد ولی نمی‌دونم چرا پریود نمیشم و خیلی نگرانم‌. این ماه بدنسازی رو هم شروع کردم. یه قرص برای رشد مو هم مصرف کردم که به خاطر تاخیر پریود، چهار روزه قطع کردم. احتمال بارداری هم نیست. خیلی نگرانم. به نظرتون نشونه چیه؟ قراره پریود شم یا منتظر بمونم؟ اگه کمکم کنید، خیلی ازتون ممنون میشم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیست نداری ؟

نمیدونم تا حالا سونو نرفتم ولی همیشه پریودام منظم بوده. نهایتا یک روز تاخیر می‌افتاد. پریود سنگینی هم نداشتم به خاطر همین نرفتم سونو هیچوقت.

وای دقیقا سوال منه تو تاپیک قبلیم.منم همین مشکل و دارم من حتی آزمایشم دادم ولی منفی بود نمیدونم چرا اینهمه روزه پریود نمیشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

وای دقیقا سوال منه تو تاپیک قبلیم.منم همین مشکل و دارم من حتی آزمایشم دادم ولی منفی بود نمیدونم چرا ...

شما چند روزه تاخیرتون؟ 

من انقدر نگرانم که اعصاب همه اطرافیانمم خرد کردم.

راستش منم نمیدونم چون خودم مجردم زیاد در این باره نمیدونم اخه میدونید ک متاهلا همش قایم میکنن از ما ...

چون همیشه منظم بوده، این همه تاخیر خیلی نگرانم کرده.

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی‌.

شما چند روزه تاخیرتون؟ من انقدر نگرانم که اعصاب همه اطرافیانمم خرد کردم.

من باید 27 خرداد پریود میشدم ولی همیشه چون چندروز عقب ميندازم باید از 30 ام پریود میشدم الان ده یازده روزه و اگه اون سه روز و هم حساب کنم نزدیک 15روزه عقب انداختم.به شدت حالت تهوع ام دارم کل روز بازم آزمایشم منفی شد.من تازه 20روزه جامپینگ شروع کردم چند نفر گفتن بخاطر جامپینگه از یه ماما هم پرسیدم گفتن بخاطر باشگاه رفتن پریودتون بهم ریخته 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘