2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید کمکککککک😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید یادش رفته همسر منم خیلی وقتا شده کارتاشو خونه جا میزاره

آدمی ک یادش میره، حس شرمندگی داره

ن طلبکار!!!!

این دست پیش میگیره

در حالیکه باید میگف« عزیزم بخدا حواسم نبود کارتمو جا گذاشتم، ببخشید ک پیش مامانت خجالتت دادم ،فردا شب میام دوتاتونو میبرم یه بستنی توپ مهمونتون میکنم»

شاید یادش رفته همسر منم خیلی وقتا شده کارتاشو خونه جا میزاره

این یادش نمیره این پول داشته باشه به مادر و خواهرش حرج میکنه ی جوری خرج میکنه که بی پول میشه😭

والا اینجا من باید حرف میزدم بهش نه اون به من😢

همیشه دست پیش بگیر، اصلا وا نده

وگر ن از همین الان کلاهت پس معرکس!

تا دیدی پیامشو

باید جبهه میگرفتی تا بفمه اونی ک الان عصبیه تویی ن اون

همیشه توی هر اتفاقی ،حواست باشه 

خوب فک کن ببین الان توی این موضوع چجوری میتونی حق ب جانب بشی!

تا دهن وا کرد ،طلبکار شو

یکی دوبار واکنش ببینه ازت ، خودش حواسشو جم میکنه ک صداتو درنیاره

به نظرم حق داره اون الان حس میکنه غرورش خورد شده بیشتر مردا دوست ندارن وقتی هستن زن دست تو جیبش کنه

این‌چرا‌ نداشته باشه یک‌ماهه بیرون نرفتیم که پول نداره😢😢اگه داشته باشه ب خواهر و مادرش خرج میکنه

همیشه دست پیش بگیر، اصلا وا ندهوگر ن از همین الان کلاهت پس معرکس!تا دیدی پیامشوباید جبهه میگرفتی تا ...

من الان چی بگم بهشش😢 قبلا هر چی میگفت چیزی نمیگفتم حتی یه بار ب من فحش داد گفتم‌خودتی تا الان میگه به من‌بر خورده خورد شدم سعی کن همون آدم قبلی باشی😭😭😭انقدر غرور داره 😭سر کوچک ترین چیزا اشک منو در میاره عصبیم میکنه بعد طلبکار میاد میگه سردرد شدم آره از بس منو عصبی کردی رفتارت رو درست کن خسته شدممممم 😑

این‌چرا‌ نداشته باشه یک‌ماهه بیرون نرفتیم که پول نداره😢😢اگه داشته باشه ب خواهر و مادرش خرج میکنه

ببشتر پسرا تو مجردی خرج خانوادشون رو میدن بعد ازدواج باید کاری کنی که نتونه 

شوهر منم قبلنا خرج مادر و خواهر و حتی بچه خواهراش رو هم میداد  کلی واسه خواهر زاده هاش لباس و خوراکی میگرفت اما از وقتی که ازدواج کردیم حتی خوراکی هم نگرفته واسشون چون خرج خودمو انتظاراتم رو بردم بالا  

وقتی میام نینی سایت😳😮😧😨

گلم تاپیکاتو خوندم . 

مشخصه بخاطر کم رویی که داشتی نمیتونستی ازش پول بخوای. 

شوهرت عادت‌کرده حتی جایی گفتی که پولاشو‌ میده دست مادرش... 

من دوماهه عقد کردم . پدرش رو درآوردم تا بقیه زندگی حواسش باشه و برام خرج کنه و منو قانع ندونه . الان فکر‌میکنه شما حتی نباید یه بستنی بخورید .