2777
2789

بگو شاید. بلد بودم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو شاید. بلد بودم

حالم خوب نیست باین خواب...  

پسرعموم سع ساله فوت کرده دیشب اومد ب خوابم 

بعش التماس میکردم منم ببر  با خودت اینقدر گریه کردم ک منم ببر

گفت اجازه ندارم. نمیبرمت. مبخام داداشم ببرم 

حالم خوب نیست باین خواب... پسرعموم سع ساله فوت کرده دیشب اومد ب خوابم بعش التماس میکردم منم ببر ب ...

داداشش یعنی. کی؟؟؟صدقه بده  قربونی. کنید خیره. انشالله شاید. مال فکر و خیاله

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
البته با همه جزئیاتی که یادت هست بگو

تعبیر ماهی چی میشه

خواب دیدم یه اکواریوم بود پر ماهی یکی از ماهی ها بزرگتر بود بعد من هم یه ماهی داشتم انداختم تو آب گفتم نکنه ماهی ها ماهیم رو بخورن بعد دیدم داره بینشون شنا می کنه تعبیر ش رو می دونید

خدایا شکر برای تمام داشته هایم وشکر برای برآورده شدن تمام خواسته هایم 
داداش خودش پسرعموی دیگم. وسط یه ابی هم بودیم. ازش پرسیدم جات خوبه یکم مکث کرد گفت اره خوبه

اگه. خودت. میتونی صدقه. بده یا به. خانواده. عموت  بگو قربونی  کنن درحد. مرغی چیزی