2777
2789
عنوان

به ادمی مثل من چی میگن

107 بازدید | 10 پست

من حس میکنم حس شیشم قوی دارم نه برای خودم برای اطرافیان هرچی بگم درست درمیاد

تو مسائل روزانه خیلی چیزا رو حدس میزنم و درست از اب درمیاد ولی خودم دلم میخاد اینجوری نباشم

مثلا دعوا و دوستی و اینارو مثلا میتونم به نزدیکانم بگم که کی اتفاق میفته

یه بار کلا سه چهارسال بود با عموم کلا قطع رابطه بودیم همین عید امسال به دلم افتاد که اینا میان و اینا تا بعد از ظهرش فقط میگفتم که اشتی کنون داریم مامانم و ابجیم میگفتن اینهمه سال اشتی و دوستی درکار نبوده یهو به چطور به دلت افتاده هنوز به شب نکشیده دیدیم با ریش سفید فامیلمون اومدن واسه اشتی کنون مامانمو و ابجیمو میگی همه چشا از حدقه در اومده و زل زده به من

موقع مرگ پدربزرگم دقیقا تاریخشو گفتم که کی اتفاق میفته و خیلی چیزای دیگه

ولی برای خودم نمیتونم چیزیو پیش بینی کنم

میدونین چرا؟! 

الان میان کلی ازت سوال میپرسن 🫠

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان "کوتوله_جذاب"‍م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡

آقا بیا برا منو بگو چی میشه

من و عشقم؟

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس نمیکنی مثل من یکم این حس تحملش سخته؟

خیلی سخته داداشمو خیلی دوسش دارم اما همش میدونم تصادف خواهد کرد ......

همسرم یکم پاشو کج بزاره میدونم بیرون به کسی نگاه کرده....

تو دل یکی چیزی بگذره میفهمم ....

همش عذابه 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم