من خودم خمیر دندون ضد حساسیت سنسوداین استفاده میکنم .اینو وقتی باردار بودم دکتر بهم معرفی کرد تا یکم باهاش بگذرونم تا بعد از زایمان .اگه نشد برم دکتر . . ولی نمیدونم برای بچه ها هم مناسبه یا نه . میتونی از داروخونه بپرسی . دندونش لق نشده ؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دندونای خواهرزاده ام طفلی 2سالشه همه خرابن همش دندون درد داره😭🥲 دلم میسوزه براش
عزمزمه دختر منم از ا و نیم سالگی پوسیدگی روی دندوناش شروع شد دکتر گفت بخاطر شیر شبانس!دیگه دو نیم سالش که بود با بیهوشی رفتیم درست کردیم . واقعا لازم بود
آخی اینم گفتن با بیهوشی وضع دندوناش خیلی بده همه ینی خرابن طفلی
منم میترسیدم که یک سال نرفتم ولی بعد دیدم واقعا چاره ار نیست دندوناش تا ۷ ۸ سالگی نیاز داره . الان که ۶ سالشه تازه اولین دندوناش دارن لق میشن که بعدیا دربیان .
ببین نمی دونم من دخترم مثل همه بچه ها شبام بیدار میشد شیر میخورد. بعد روی دندوناش لک شروع شد و پیشرفت کرد و فرورفته شد . ولی من حس میکنم از رژیم ضد رفلاکس بود که دکتر به خودم داده بود . لبنیات آجیل و خیلی چیزا رو برام ممنوع کرده بود . بنظرم همین باعث شد کلسیم کافی بهش نرسه طفلی . همه این سالها غصه دندوناشو خوردم .