2777
2789

منم درگیر یبوست طولانی هستم و گاهی هم خون میاد از مقعدم موقع دفع، شیاف انتی همورویید میزنم خیلی بهتر شدم دیگه خون ندیدم ، واقعا دردش خیلی سخته ، عزیزم طب سنتی رو امتحان کن حتما، ملین بهت میده تا یبوستت درمان شه شقاق کم کم خوب میشه نگران نباش

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درگیر یبوست طولانی هستم و گاهی هم خون میاد از مقعدم موقع دفع، شیاف انتی همورویید میزنم خیلی بهتر ...

اخه من قسمت شقاقم اندازه نخود ورم کرده تا میاد درمش یکمی بخوابی دوباره ورم میکنه .. اون ورم هست که دردمو زیاد کرده 

تو مطب دکتری که هستی با خانوما سر صحبت رو باز کن کاربرهای اینجا هم هستن تایپک جداگانه بزن درباره دکت ...

خیلی کم جواب دادن اونم همشون شهرستان بودن تهران کسه خاصی معرفی نکردن 

اخه من قسمت شقاقم اندازه نخود ورم کرده تا میاد درمش یکمی بخوابی دوباره ورم میکنه .. اون ورم هست که د ...

هرشب شیاف بزار موقع خواب، ضرر نداره که ، تا حالا گذاشتی؟

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی