2789
عنوان

امروز رفتم باشگاه سوووووتی دادم اعصابم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اوهو چیزی نگفتی که

من بسته پستی میبندم خانومه اسم خودشو میگه گیرنده خانم فلانی بعد مثلا سیده زهراسادات میربختیاری اصل،یه خانمم اضافه کن

یا اسم شوهراشونو میگن لطفت بزنید جناب آقای فلانی

من اینجوریم همش😐🙄

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

حس میکنم پیش خودشون گفتن چ خودشم تحویل میگیره 🫤

خو بگنننن

بیخیال عزیزم

البته میدونم چ حسی داری درکت میکنم

خودمم بعضی مواقع اینجور فکرایی میاد سراغم میخوام برم تو زمین ، در صورتی که واقعا اهمیتی ندارن 😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من دیروز امتحان داشتم

خیلی استرس داشتم

موقع پخش سوالا ، سر جلسه استادم اومد یهو گفتم سلام خانم🥲😭😂😂😂😂😂😂 وای

چرااااا

چرا نگفتم سلام استاد

مگه مدرسس اخهههه

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

اوه اینکه چیزی نیست تو باشگاه دختره اومد گفت شلوارت را اشتباه پوشیدی از اونجایی که پشت و روی شلواره  ما رک داشت   و منم همون روز واسه اواین بار پوشیده بودم با اعتماد به نفس گفتم نه درسته مدلشه چند دقیقه بعدش دقت کردم دیدم زر زدم و واقعا اشتباهه و دختره هم کاملا متوجه شده بود خنگ بازی دراوردم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
میخاستم بخابما درگیر شدم😂

😂😂 وی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥