2777
2789
عنوان

راننده ها بیاین

172 بازدید | 16 پست

کیا بیداررن فردا برای اولین بار میخوام برم بنزین بزنم بدون کارت سوخت و آزاد

اول که رفتم پمپ بنزین با اهرم زیر پام در باکو باز میکنم

بعدم میگم چند لیتر بنزنین بزنه بعدم کارت عابر بانکو میدمو حساب میکنم و تموم؟

میدونم احتمالا یکم خنده داره ولی نمیخوام توی همین چیزه کوچیکم سوتی بدم😂😂🤦🏻‍♀️

من تو ماشین می‌شینم کارت رو میدم خودش برام بنزین میزنه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی در باکم باز نمیکنین؟

نه من بلد نیستم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
در باک و باز کن بگودتا خودش برات بنزین بزنه تازه راننده شدی؟

از عزیزم حدوده دوماهه که گواهی گرفتم همیشه بابام بنزین میزد اما فردا باید برم تا جایی ماشین بنزین نداره

ماشین ما ایکس ۳۳ هست و در باک از داخل باز میشه .باک رو باز میکنم از داخل ماشین پباده نمیشم کارت سوخت رو میدم یا حالا ازاد میزنه فرق نمیکنه.میگم پر کن لطفا.بعد که پر کرد کارت رو میدم کارت مبکشه و تشکر مبکنم و تمام

یاشاسین آذربایجان💓✌

چرا دیگه.وقتی اهرم زیر پاته نمیاد که اون بزنه🤣🤣

الان خودشون گفتن که بلد نیستن😑😂اخه متوجه نمیشم بدون باز کردم در باک چجوری اپراتور باید بنزین بزنه

الان خودشون گفتن که بلد نیستن😑😂اخه متوجه نمیشم بدون باز کردم در باک چجوری اپراتور باید بنزین بزنه

ببین ماشینا متفاوتن.مثلا قبلا ما دنا پلاس داشتبم و با سویچ باز میشد در باک ولی الان باک  ماشینمون از داخل باز میشه

یاشاسین آذربایجان💓✌