2777
2789
عنوان

آقا هستم چقد امشب سخت گذشت برمن

439 بازدید | 24 پست

ن قصد ناراحت کردن کسیو دارم و نه دلم میخاد ناراحتی کسیو ببینم، مینویسم ک خودم یکم آرومتر بشم، من تو اورژانس کارمیکنم، یه ماموریت داشتیم کاهش سطح هوشیاری، وقتی رسیدیم خانمه 46 ساله کاهش سطح هوشیاری و صربان قلب خیلی کم، یسزی دارو و اینا دادیم یکم بهتر شد (گرچه احتمالا خونریزی مغزی باشه)، ازاین موردا من زیاد دیدم خیلی ناراحت نشدم اما وقتی رسیدیم خونه چشمم به پسر 6 ساله اوتیسم افتاد که نزدیک به 30 دقیقه تنها توخونه با اون شرایط با مادرش تنها بود،. اینکه توادن مدت چی گذشت ب این بچه خدا میدونه،. این خیلی تلخ و ناراحت کنندس، خواهشا واسه خود بچها هم شده اگه بچه اوتیسم کسی داره، تا یحاییبزرن که بتونن ارتباط بگیرن یا ح اقل هارو بدونن و واقعا این امرن میشه ولی متاسفانه یه عده از والدین انجام نمیدن

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

یکی به من بگه تویی ک سرشار از استرسی این تاپیکا رو چرا میخونی

😢 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

یکی به من بگه تویی ک سرشار از استرسی این تاپیکا رو چرا میخونی😢

نخون

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال مادرش چی شد؟ زنده موند؟🥺

زنده ک آره ولی خدا کنه چیزی ک من تصورمیکنم نباشه

نخون

فک نمیکردم ترسناک باشه بخصوص ک الان خودم با قلبم درگیرم

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

قسمت آخر رامتوجه نشدم.بچه ها راچکارکنند؟

کار درمانی 

مراکز مخصوص اوتیسم هستن که کارای شخصی،. کمک خواستن آموزش‌ میده

مادرش چی شد

فعلا زندس یعنی تا دوساعت قبل ک خبر دار شدم

خب چی تصور میکنی 😫😫

احتمالا خونریزی مغزی