2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرلاک با شیر☺️ روزی سه بار

جواب میده؟؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

میشه منم بگیدمن به یه اقایی علاقه مند شدم ارتباطمون کاریه باهم . هیچ حرف عاشقانه ای بینمون نبوده تاح ...

بنظرم حس خاصی بهت نداره بله احتمالا دوباره ازت تعریف می‌کنه  میخواد بهت نزدیک بشه 

۲۰سالمه  ۱۵سالم نیست 😠
حس میکنم یکی رو دوست داری رنگ موهات تیرس و عملی تو صورتت نداری

میشه منم جواب بدی لطفاااا 

حس علی بم چیه؟ درخواس میده؟ کی میبینمش؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

بنظرم حس خاصی بهت نداره بله احتمالا دوباره ازت تعریف می‌کنه میخواد بهت نزدیک بشه

اع برا منم بگو 

ازمون استخدامی قبول میشم؟؟

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

اره خیلی

فدات مرسی

دارم خریدم فقط نمیدونم چرا حوصله ندارم بخورم