2777
2789
راهی بود منو هم ریپلای کن

گفتن سرلاک با شیر در روز 3 بار

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ۱۵ سالگیم به حدی سیاه بودم بهم میگفتن سیاه سوخته😂

بدون اصلاح و هیچ کار خاصی یهو کلا تغییر کردم طوری که هنوزم خاله هام میان خونمون گیر میدن که کرم میزنی و اینا 

نگرانش نباش سن بلوغ تموم شه پوستش باز میشه 

دختره منم ۴ سالشه سبزست دقیقا برعکس خودم که خیلی سفیدم شوهرمم سبزه هست ولی نه انقدر سبزه مادرشوهرم م ...

والا فامیل شوهرمن همه گندمی خودمون سفید نمی‌دونم این چرا اینجوری شده البته من بارداری یه شدت سختی داشتم هیچی نمخوردم شاید به خاطر اون شده