2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس با عمل و تزریق ژل

125 بازدید | 16 پست

ینی اینقدر عمل میکنن و ژل و بوتاکس تزریق میکنن و همینطور آرایش، امثال من باید چیکار کنن که پول این کارها رو ندارم؟؟🤔

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.

اعتماد به نفس یه احساس درونیه،احساسی که با انجام این کارها بدست میارن،تائید دیگرانه و متاسفانه همچین افرادی اصلاً اعتماد به نفس واقعی ندارن و با گرفتن تاییدیه و رضایت دیگران،میخوان حس خوبی به خودشون پیدا کنن

ببین تو فامیل ما همه عمل ژل بوتاکس انجام دادن،من هیچکاری نکردم نچراله نچرالم،چندوقت پیش عروسی بودیم بعدش فهمیدم که همه پشت سرم گفتن فاطمه چ خوشگله هیچکاری نکرده طبیعیه،بعد دخترای فامیل تصمیم گرفتن که ژل و بوتاکس نزنن ،چون مصنوعی شدن،حالا من پول نداشتم برم کارهای زیبایی کنم،ولی همه از نچرال بودن من تعریف کردن به قول خودشون سر زبونا افتادم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتماد به نفس یه احساس درونیه،احساسی که با انجام این کارها بدست میارن،تائید دیگرانه و متاسفانه همچین ...

نه اتفاقا زیاد قبول ندارم، اگه خوشگل بشی حس خوبی ام در مورد خودت خواهی داشت

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
ببین تو فامیل ما همه عمل ژل بوتاکس انجام دادن،من هیچکاری نکردم نچراله نچرالم،چندوقت پیش عروسی بودیم ...

عزیزم شما نچرال خوشگلی، من نچرال زشت

اعتماد به نفسی که با ژل و عمل و .....بدست بیاد،با دوتا جوش،ساعت ۹ شب بزارش سر کوچه

چون من زشتم، اگه پول داشتم خوشگل میشدم، کاری با کسی ندارم که دیگه زیاده روی میکنه

چون من زشتم، اگه پول داشتم خوشگل میشدم، کاری با کسی ندارم که دیگه زیاده روی میکنه

عزیزم تو حتما قشنگی ،ولی رو تغذیت کار کن آب زیاد بخور میوه و سبزیجات،در هفته دو سه باربرقص عرق کن،ببین چقدر پوستت و قیافت بهتر و شاداب تر میشه

منم معمولیم بخدا،ولی همه انقدر افراطی انجام دادن که قیافه ما تمیزتر دیده میشه،وگرنه منم خیلی معمولیم ...

میدونی دلیلش رو نمیتونم واضح بگم چون شناسایی شدم

ولی سربسته بگم،اگه خونه میموندم اشکالی نداشت ولی بیرون با خانوما سروکار دارم

عزیزم تو حتما قشنگی ،ولی رو تغذیت کار کن آب زیاد بخور میوه و سبزیجات،در هفته دو سه باربرقص عرق کن،بب ...

میوه زیاد استفاده میکنم ولی مشکلم اینه که یه ناخواهری سن بالا دارم که مث خوره افتاده به جونمون،صبح بعد بیدار شدن میجنگه   شب قبل از خواب، وقتی عصبیم میکنه انرژیش تخلیه میشه آروم میگیره