2777
2789
عنوان

تولد هم کلاسی بچم توی مهدکودک

242 بازدید | 16 پست

دوستان سلام، جشن تولد یکی از بچه‌های مهدکودک بچمه، زیادم باهم رفیق نیستن چون تازه رفته مهد ولی فامیل دورمون هم هست

چقدر برای کادو هزینه کنم؟ 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی،معمولا تو این تولدها چیزی نمیدن

واسه همین تاپیک زدم

اصلا نمیدونم کادو میدن یا نمیدن و در چه حدی باید باشه 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

مثلا یه تراش و پاکن فانتزی خوبه    بگو بچت بزاره کیفش اگه همه کادو دادن ایشونم بده  ولی اگه کسی کادو نداد ایشونم نده ار کیفش درنیاره

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
در حد یه عروسک خوبه زیاد خرج نکن

یه تخته وایت برد دخترونه خریدم ۱۳۰ تومن 

خوبه ؟ 

اصلا نمیدونم باید کادو بدم یا ندم کمه یا زیاد 🫤

تو مدرسه ومهد پسرم خیلی تولد اینجوری گرفته میشه و هیچکس هیچی نمیده

آها 

خوب شد گفتی 

من فردا ریز از مربیشون میپرسم 

مثلا یه تراش و پاکن فانتزی خوبه بگو بچت بزاره کیفش اگه همه کادو دادن ایشونم بده ولی اگه کسی کادو ...

اینم خوب فکریه مرسی 👍🙏

هیچی ..شاید یکی نداشته باشه کادو بده یا اصلا نخاد بده .بقیه خانواده ها یا بچه ها معذب میشن ...خیلی د ...

نمیخوام یهو برم اونجا ببینم بقیه کادو آوردن و ما دست خالی هستیم.

خودمم تجربه ندارم واسه همین تاپیک زدم ببینم مامانا چی میگن .

نمیخوام یهو برم اونجا ببینم بقیه کادو آوردن و ما دست خالی هستیم.خودمم تجربه ندارم واسه همین تاپیک زد ...

اکثرا دیدم کسی چیزی نمیده فقط برا دورهمی بچه ها تولد میگیرن حالا شما برو اگ‌کسی چیزی داد بده اگه ن یواشکی ب مامانش بده