2777
2789

کسی که ساکته و خیلی توی جمع ها حاضر نمیشه و آرومه دختر جذاب تریه یا کسی که روابط اجتماعی خوبی داره و مهربونه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی که روابط اجتماعی دارن محبوبترن 

حتی اگه مهربون هم نباشن 

من یه درونگرام که همیشه تنهام همه فکر میکنن خودمو میگیرم مغرورم در حالیکه خیلی صمیمی و مهربونم

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

چرا باید توی دانشگاه جذاب باشیم؟😂

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

سعی نکن ادا. در بیاری ،حودت باش ،چون بعضیا با برون گرا ها اوکی ترن ،بعضیا بالعکس ...

من خودم برون گرام ولی دوستام درون گران و چند تا از آدمای درون گرا خیلی باهام اوکین،حتی یکشون خیلی باهام اوکی شد  ...در کل جلب توجه میکنم طبق چیزی که دوستم میگه 🫠که از یه جایی به بعد خسته کننده میشه 

موردم داشتیم که از درون گراها خوشش میومد و ...

You're all the things I've got to remember