2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاید کمک

89 بازدید | 20 پست

دخترم 19ماهشه یکسال اول تولد اصلا مریض. نمیشد ولی از آبان ماه پارسال بخدا دیگه خسته شدم هر دو ماه یبار مریض هر سری هم گوشش عفونت می‌کنه منطقه سرد سیر زندگی میکنیم تقویتی هم بهش میدم غذاهای مقوی هم میدم بهترین شربت ها ولی باز نهایت سر دو ماه مریض اردیبهشت رزوئلا گرفته بود الان سرماخورده یعنی هممون خوردیم ...چیکار. کنم انقد آنتی بیوتیک خورد خشک شد بچه...قد و وزنشم خوبه از نرمال بالاتر ...چرا اینهمه گوشش عفونت می‌کنه😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید واکسن پرونار واسش میزدینالانم ببر دکتر چکاپ کامل انجام بده شاید سیستم ایمنی بدنش اومده پایین ان ...

منظورت اگر گلبولهای سفید آزمایش سی بی سی دادم اوکی بود برای ویتامین ها هم مکمل میدم بهش ....واکسن پرونار چی هست ؟ الان میشه بزنم 

گوشش هم عفونت میکنه؟ هر چند وقت یکبار مریض میشه

هر وقت یه ویروس میاد سریع میگیره حالا یکی آخری دوهفته ای باز مریض شد باز بعضی وقتا یک ماهه الان خداروشکر یک ماهه مریض نشده

گوشش عفونت نکرده تا حالا ولی تب بالا و اسهال شدید میشه بچه آب میشه واقعا 

باید واکسن پرونار واسش میزدینالانم ببر دکتر چکاپ کامل انجام بده شاید سیستم ایمنی بدنش اومده پایین ان ...

شربت تقویت ایمنی هم بهش میدم یه مکمل خریدم یه تومن وضعیت قد و وزنشم اوکی ....

منظورت اگر گلبولهای سفید آزمایش سی بی سی دادم اوکی بود برای ویتامین ها هم مکمل میدم بهش ....واکسن پر ...

فکر نکنم الان بشه زد زمانش گذشته دیگه بزن نت درموردش بخون 

واسه عفونت اینچیزاست

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
هر وقت یه ویروس میاد سریع میگیره حالا یکی آخری دوهفته ای باز مریض شد باز بعضی وقتا یک ماهه الان خدار ...

یعنی مثل دختر من سر یکماه مریض میشه ☹️☹️☹️دکترش چی میگه؟ دختر من گوشش خیلی عفونت می‌کنه 

یعنی مثل دختر من سر یکماه مریض میشه ☹️☹️☹️دکترش چی میگه؟ دختر من گوشش خیلی عفونت می‌کنه

دکتر هیچی نمیگه

بچس دیگه

هرچی هم تقویت میکنم بی فایده هست

ویروس لعنتی رو بد جوری زود میگیره