2777
2789
عنوان

قرص لاغری هزال

130 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من دو روزه دارم قرص لاغری هزل میخورم گیاهیه پسرم یک سال و نیم هست و شیر خودم رو می خوره 

شما این قرص رو خوردید راضی هستید ؟

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
من خوردم دل درد های شدیدی می‌گرفتم دیگه خانواده نذاشتن مصرف کنم

وزن هم کم کردی؟

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی یه هفته یک کیلو کم کردم

چقدر خوب من هر کاری می کنم کم نمیشم 😔

چقدر خوب من هر کاری می کنم کم نمیشم 😔

آره خوبه

ولی به من نساخت

من دکتر تغذیه هم رفتم با قرص و مکمل داد بهم دوباره حالم بده شد 

دیگه مصرف نکردم

به جاش ورزش کردم،رژیم گرفتم و دمنوش خوردم توی سه ماه ۱۵ کیلو کم کردم

آره خوبهولی به من نساختمن دکتر تغذیه هم رفتم با قرص و مکمل داد بهم دوباره حالم بده شد دیگه مصرف نکرد ...

چقدر عالی دمنوش چی خوردی عزیزم ؟

صبح ناشتا دو لیوان آب به همراه دو قاشق غذاخوری آب لیمو می خوردم

صبحانه هم یا تخم مرغ آب پز می خوردم یا پنیر و گوجه و خیار

نهار هم سینه مرغ آب پز شده، سیب زمینی آب پز ، یا اگر می خواستم از غذایی که مامانم درست کرده بخورم به مقدار خیلی کمی می خوردم

وقتی هم می خواستم ورزش کنم نیم ساعت قبلش یک لیوان قهوه یا چای سبز می خوردم، حین ورزش هم حدود دو لیتر آب می خوردم

بعد از ورزش هم تا دو ساعت بعدش هیچی نمی خوردم 

فقط آب و دمنوش زیره سبز می خوردم

شام هم یا میوه می خوردم یا نون پنیر انگور 

قبل از خواب هم دوباره چای سبز می خوردم 

من توی چای سبزم لیمو خشک و چوب دارچین می نداختم

وقتی هم که می خواستم ماست بخورم شوید خشک ،کدو سبز یا تخم کتان میریختم 

اصلا شکلات و شیرینی و خوراکی نمی خوردم

به جاش مثلا خرما ، بیسکویت ساقه طلایی و شیر می خوردم

صبح ناشتا دو لیوان آب به همراه دو قاشق غذاخوری آب لیمو می خوردمصبحانه هم یا تخم مرغ آب پز می خوردم ی ...

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم 😍😍