2777
2789
عنوان

جان عزیزتون بیایین

116 بازدید | 16 پست

شوهرم صافکاری بعد گفت امشب سرم شلوغه دیر میام من الان زنگ زدم یه خبری بهش بدم بعد گفتم کی میای گفت خیلی دیر میام بعد گفت میام خونه حرف می‌زنیم گفتم کی پیشته دو سه بارم گفتم خندید گفت خدافظ یعنی چی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم خبراییه

تو مغازه صافکاری الان زنگ زد میگه رفیقم پیشم بوده

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

خب پیش صافکار ک نمیتونه بگه پیش اقای صافکارم یا اسمشوبگه. اگ واقعا ماشینتون نیاز ب صافکاری داشته باشه، فردا میبینی مشخص میشه

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
خب پیش صافکار ک نمیتونه بگه پیش اقای صافکارم یا اسمشوبگه. اگ واقعا ماشینتون نیاز ب صافکاری داشته باش ...

خود شوهرم صافکاره

خود شوهرم صافکاره

اها خب قبلا دیر نیومده؟ دلتو مشغول نکن، کسی بخواد کاری کنه تو روز روشنم میره. توکل ب خدا کن 

عه ؟ پس اوکیه لابد راست میگه

نمیدونم

اها خب قبلا دیر نیومده؟ دلتو مشغول نکن، کسی بخواد کاری کنه تو روز روشنم میره. توکل ب خدا کن

اره بیشتر شبا تا ۱۲ نمیاد

اره بیشتر شبا تا ۱۲ نمیاد

خب بابا نگران نباش. حساسبت نشون نده. این حساسیت ها بیشتر ب خود ادم ضربه میزنه تا ادمو موفق کنه. بیپار ب خدا که بزرگترین قدرته. اگر خدا لخواد میتونه جلوی همه چیزو بگیره. بگو خدایا من به تو توکل میکنم

خب بابا نگران نباش. حساسبت نشون نده. این حساسیت ها بیشتر ب خود ادم ضربه میزنه تا ادمو موفق کنه. بیپا ...

ممنون عزیزم آروم شدم با حرفات

ممنون عزیزم آروم شدم با حرفات

اره جلم. من با تقریبا ۱۷_۱۸ سال سابقه تاهل و بسیار چالس هایی ک تو زندگب کشیدم بهت گفتم. هر چی حساس تر شدم حی کردم بدتر شد. از وقتی کمی بیخیال شدم و همه چیزو سپردم ب خدا اروم تر شدم. نمیگم الان دیگ کلا نمیزنه ب سرم، الانم گاهی وقتی هورمونام ب هم میریزه گیر میدم، ولی خیلی کمتر از قبل شده. 

فقط خدا 💚