2777
2789

اصلا فکر نمیکردم مثبت شه سر ازپا نمیشناسم رو ابرام خدایا شکرت همه منتظران انشالله دامنشون سبز شه لطفا راهنماییم کنید درمورد باید ها و نباید  های این دوره چیا بخورم چیا نخورم؟چقدر بخورم ؟کم یا زیاد؟آخه الان دونفرم چه کارایی انجام بدم چه کارایی انجام ندم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرین؟!   

دوران بارداری سخت، سخت تر، و برای بعضیا وحشتناک هست

اصلا هم شیرین نیست

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

خداروشکر....اول منو دعا کن‌چون خیلی گرفتارم...چیزای مقوی بخور.نمک ممنوع چون ورم میکنی.سرخود دارو یا هر قرصی نخوری...پیاده روی کن...از گوشی و امواج مضرر اینترنت دوری کن من ۹ ماه گوشی ساده استفاده کردم

من یه توصیه دارم برات چون خودم زخم خورده ام. حتما در طول بارداریت سونوهای معتبر برو. مخصوووصا آنومالی بهترین جا رو برو. همیشه هم یک سونو نرو. گاهی سونوهاتو عوض کن. من همیشه یه سونو میرفتم. اونم نتونست لب شکری جنین رو تشخیص بده. خیلی تصادفی آخرین سونو رو رفتم جای دیگه. یه هفته به زایمانم تشخیص داد. بازم شانس آوردم که زودتر فهمیدم وگرنه موقع تولد بچه سکته میکردم.