2777
2789
عنوان

نشتی کیسه آب تورو خدا بیاین

117 بازدید | 22 پست

خانما من از اول بارداریم کلا مجردی اینا لباس زیرم خیس ترشح زیاد دارم بعد آلان هفته ۲۱ بارداری ام ترشح لباس زیرم خیس میکنه تکرر ادرار خیلی دارم بی نهایت خیلی هوا گرفتم رابطه شش ماهه ندارم حتی تحریک رفتم دیروز دکتر گفتم ترشح داری مایعنه کرد گفت چیزی نیس ولی امکان نشتی کیسه آبه برو بیمارستان پد بزار گفتم من کلا اینجوری ام گفت نح باید بری عمه ام ی بجه سقط کرده تو همین شش ماه نگاه کرد گفت نح باید بری کیسه آب در صورتی که من قبلش دستشویی بودم لباس زیرم خیس عرق کرده بودم دنیا تو سرم خرابه خیلی نذر نیاز باردار شدم خیلی بدبختی کشیدم همش گریه قلبم درد گرفته از خدا امید بریدم شدم دلم گرفته تورو خدا کسی اینجوری بوده بگه چیکار کنم فردا سونو دارم میرم بیمارستان ولی میترسم خیلی وسواس گرفتم اصلا همش دستشویی فکر میکنم آب بچه اش حرکات خوبه درد ندارم هیچی ولی انقدر فکر کروم غصه بریدم همه جام دردع

ی پد بزار یا دستمال بکش ببین رنگ و بو داره ؟

یا با دست بزن ببین اب خالیه یا رنگ و بو داره؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداره اصلا چیزی به اون صورت نمیاد اگ کیسه آب باشه چی میشه

خب اگه نمیاد چرا برا خودت دغدغه درست میکنی

نهایت میری بیمارستان تست امینو شور میدی 

توهم نزن به این چیزا فک نکن عزیزم سعی کن استراحت کنی اگه چیزی باشه فردا تو سنو هم بهت میگن بعد نشتی باشه بهت استراحت میده میگن باید مثلا فلان چیزو فلان چیزو بخوری تا اب کیسه تموم نشه خیلیا دیدم با نشتی رسوندن تا انتها

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خدایی تست چطوری هس قربونت برم یعنی امیدی هس

وا یعنی چی امیدی هست دختررررررر چ خودتو باختی 

فک کنم ازمایش ادرار میگیرن میگن بهش تست امینو شور 

نزاری معاینت کننننننن نگا ببین معاینه بشی کیسه سوراخ میشه همین الان بت بگم زیر بار معاینه نریا

دراز بکش دفعه قبلی مقدار مایع امنیوتیکت چند بودafl تو سنوت چنده بگوش