2777
2789

من چندسال یه پسریو دوس داشتم جدیدا متوجه شدم که اونو ببخشید بهش دست درازی کردن دوستاش یعنی حتی کار به شکایت کشیده شده و میگفتن رو بدنش ردای کبودی دیدن که بدنش سیاه شده (این موضوع مال 4 سال پیشه]

با این اوضاع من نمیفهمم چیکار کنم واقعا این رو منم تاثیر گذاشته تا حدودی خیلی نگرانم براش

گزارش نزنین توروخدا بزارین جوابمو بدن

شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️💜✨

آخی طفلی پسره... از نظر روحی کنارش باش عزیزم. و سعی کن تو روش عکس العمل بد ندی، فرض کن خدایی نکرده برعکسش بود. دوست داشتی پارتنرت حامی تو باشه. برای مرد از طرف مرد خیلی دردناکه. ببخشید اما دخ.. هم صورت گرفته؟ طفلی

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان میخوای به هم بزنی باهاش؟

باهاش نیستم

فراموشش کنم ؟

شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️💜✨
آخی طفلی پسره... از نظر روحی کنارش باش عزیزم. و سعی کن تو روش عکس العمل بد ندی، فرض کن خدایی نکرده ب ...

بهش گفتم گفت تو این فازا نیست و منو نمیخواد

فک کنم افسردگی گرفته

باهاش نیستمفراموشش کنم ؟

خب یه دلیلی داشتی که باهاش به هم زدی دیگه...بخاطر ترحم برنگرد

از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه
آخی طفلی پسره... از نظر روحی کنارش باش عزیزم. و سعی کن تو روش عکس العمل بد ندی، فرض کن خدایی نکرده ب ...

نمیدونم بخدا شاید اونقد پیش نرفتن...

خب یه دلیلی داشتی که باهاش به هم زدی دیگه...بخاطر ترحم برنگرد

اصن باهاش نبودم عزیزم

ی اتفاق برای هرکسی ممکن پیش بیاد تعرض اگ خوشت نمیاد ی درد نشو رو درداش

خوشم میومد که بهش گفتم... فامیله همه میدونن چه اتفاقی افتاده براش..

چون اطلاع داری طرفش نرو۴ سال دیگ دعوات میشه باهاشمیگی برو پیش رفیقات...😑😑

وایییی این چییی بود

از فامیلا هستش و همه میدونن که شکایت کردن...